Ny mobil?

Jag vet inte om jag är kräsen, eller om är det grupptryck men jag skulle vilja skaffa en ny mobil.
Eller ja, kräsen och kräsen, min mobil som jag har nu (Sony Ericsson S500i) har krånglat lite ett tag. Ibland stänger den av sig, utan att jag ber den, och knapparna är lite trasiga.
Och det där med grupptryck; det känns som att alla skaffar ny mobil nu. Android och pekskärm och allt.
Jag är avis!
Vet dock inte vad jag skulle vilja ha för mobil, så om ni har en mobil som är grym (kanske med pekskärm) så kan ni väl tipsa!
Den får inte vara alltför krånglig (men i värsta fall får Albin lära sig hur den funkar och lära mig sen :P), man ska kunna ta bra bilder, kunna ringa och sms:a... Tja, vet inte mycket mer. Stor skärm, min är så liiiiten. :)

Ni kan ju tipsa om ni har eller vet om att en mobil är grym. Så får vi se!
Just nu sitter jag och dricker Proviva blåbärsdryck. Den är sådär. Ska kanske ta och läsa en skvallertidning istället för att sitta vid datorn. Skvallertidningar är min stora last. Vissa har cigg, andra har godis: jag har skvaller!
Albin avskyr när jag läser sådana tidningar men jag kan inte rå för det. Det är kul :P
På tal om Albin så saknar jag honom jättemycket! Och då har han bara varit borta i en vecka drygt. Helt sjukt. Jag kommer inte stå ut om han ska vara borta i en månad utan att hälsa på lilla mig... Jag som är så sjuk! *ynkligt host*

Men men. Bilden har inte blivit klar än, så ni får vänta. I "värsta" fall får jag väl lägga upp den ändå och se ut som ett monster med röda ögon.
Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0