Helt slut!

Jag är så trött!
Vi har varit igång sen halv tio, men vi gick upp åtta och åt frukost och duschade och tvättade håret och gjorde oss iordning. Sedan slängde vi skräp, åkte till optikern (mamma hade en tid) och jag kikade på dyra solglasögon.
Vill ha kvalité men de har ju "stylister" hos optikern som tyckte jag skulle ha en sorts glasögon. Men om jag ska köpa dyra solisar, då ska jag tycka att de är snygga och jag ääälskar stora, runda. De är kanske inte "coola" men jag älskar dem. Såg fina hos Prada och Burberry. Men men. Jag köpte inga, jag tittar bara.
Efter det hämtade vi upp mormor och farmor och åkte till Kållered för att shoppa loss på Coop :P Efter det åt vi lunch på Ikea för vi var så hungriga (mest jag).


Jag åt köttbullar men ångrade mig sedan. Jag skulle tagit den ekologiska pastan med den ekologiska tomatsåsen. Tusan!

Efter det åkte vi och lämnade av mormor och farmor, åkte hem och la in maten i kylen och åkte in till stan för att kika på kläder. Och jag fick tag på ett par shorts. Jag prövade ju ett par blå igår, och hade tänkt att pröva dem igen men då verkade det vara så att de var slut. Iaf i min storlek. Hittade ett par grå i samma stil, så jag slog till på dem.


Snygga va? Från H&M alltså.

Tog kort på baddräkten som jag köpte från Twilfit igår också.


Himla snygg på med rynkat.

Efter allt shopping (det var fruktansvärt varmt i butikerna!) så åkte vi till Sahlgrenska och parkerade där för att gå i Botaniska trädgården. Väldigt mycket fransmän där.


Massor av vitsippor, för vi gick i Vitsippsdalen.


Mamma gömmer sig bakom träd!


Och jag med!


Jag gillar vitsippor.


Jättefint träd, som jag tror hette "Heart and fire".


Ludna blommor!


Kamoflageträdet.


Mamma i stendammen.


Mamma busar!

Nu har mamma och jag tittat på Cars och ätit revbensspjäll och jordgubbar till efterrätt. Gott och mys! Skriver imorgon igen.
Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0