Gravid much?

Inatt sov jag inte så mycket. Tror jag somnade innan tolv men vaknade halv fyra och det kändes inte som att jag somnade om efter det.
Låg och läste en liten stund och släckte sedan och försökte sova men jag tror inte det gick så bra.
Men jag somnade någon gång iaf och då drömde jag att jag var gravid.
Typ nästan nygravid men magen syntes iaf och alla tyckte jag var fin och det kändes bra. Varför drömmer jag så mycket om sånt? Eller ser bebisar och magar överallt?
Tickar min klocka? :O
Jag vill inte skaffa barn förrän jag är säker på att jag kan ge rätt förutsättningar, t.ex. att jag har fast jobb och att vi bor i en lägenhet med förstahandskontrakt. Och jag vill gärna jobba lite till men vill inte bli en "gammal" mamma.
Aja.

Nu sitter jag och försöker ringa Körkortsportalen men det är så många som ringer så jag får inte ens sitta och vänta. (!) Inte klokt. Försäkringskassan hade en bra grej för de sa att det var många som väntade när jag ringde men att jag kunde knappa in mitt nummer så ringde de upp efter tjugo minuter. Jättebra. Men varje gång jag ringer för att fråga om körkort och så, så säger de att de är för många som ringer och att jag ska försöka senare och lägger på i mitt öra. Jävla stil...
Jag har försökt att maila dem, förra veckan faktiskt, men har inte fått något svar. Nej, jag tycker det är jäkligt dålig stil av dem. Buuu..
Ska hämta cykeln senare, så jag ska nog gå och duscha och klä på mig nu.
Fotar nog lite sen också.
Ciao!

Kommentarer
Postat av: Lea

Det händer en massa spännande saker med ens kropp då man är gravid! Läs mer här: http://lista.se/listor/10-ckliga-gravidsymptom-1102/

2010-04-19 @ 15:22:50
URL: http://www.lista.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0