Grand Designs

Har inte bloggat så mycket idag, har inte haft så mycket att skriva om och nu orkar jag egentligen inte men skriver lite ändå :P
Är så himla trött! När mamma kom hem efter sex så åkte vi till Gunnebo för att promenera med vovven. Först trampade jag rejält snett och hade så fruktansvärt ont i foten i några minuter men sen gick det över. Helknas. Nu gör det inte ont (tror jag) så allt är väl bra.
Gick runt mycket, blev typ påsprungna av några dumma joggare som inte varnar att de kommer springande bakom en i 100 km/h. Jäkla puckon, höll på att springa på Oliver.
Vi hittade inga djur så vi begav oss hem efter ungefär en timme, lite mer kanske.

Jag fixade potatis i ugnen och lövbiff med gräddsås och lite gurka. Guuud vad gott det var! Mums! Imorgon ska vi göra egen pizza, det är också mums.
Vi kikade på Grand Designs Abroad, och de var i Alperna. Det var intressant och fint, det brukar alltid bli fina hem. Jag gillar inredningen.
Nu har vi gått en liten kvällspromenad med vovven och nu är jag helt slut. Måste sova! Orkar inte ens ladda upp bilderna från promenaden, jag gör det imorgon istället.
Ni får sova så gott, för det ska jag försöka göra!
Ciao!

Kommentarer
Postat av: alex

vilken supersnygg blogg du hade! och grand designs är en av torsdagens tevenöjen:)

2010-04-22 @ 22:10:20
URL: http://amethyst.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0