Cykelminne

Nu är jag i Frölunda och har hämtat min cykel!
De var så otroligt snälla i cykelaffären (vid Radiotorget) och man kände sig verkligen väl omhändertagen. Gå dit om ni ska ha en cykel, de är prisvärda också!
När jag gick ut från butiken pratade jag med mamma i telefon och ledde cykeln. Det var ett smart drag för när jag hade lagt på och tänkte cykla till förrådet, då verkade det som att jag har glömt hur man cyklar!
Pinsamt! Cykeln vinglade och jag körde ner på gatan. Jättejobbigt och pinsamt. Hur kan jag glömma hur man cyklar? Det är nog bra att jag tar med den hem till mamma och pappa, för då kan jag öva mig... :P
När jag stod i förrådet för att låsa den, så funkade inte låshelvetet. Jag gör säkert fel på något sätt, mamma och jag får kolla sen, men det var också himla jobbigt.
Har två lås, så jag låste med det andra istället. Det är mycket kraftigare. Sprang upp till lägenheten och kom på att jag hade glömt kvittot i cykelkorgen. Fuck!
Fick springa ner i ilfart och hämta upp det, och nu är jag helt slut. Har bäddat sängen också och det var OCKSÅ jobbigt!
Fan då. :P
Det är bara öppet längst ner, ni vet? Det tycker jag inte om :P Men men, det är fixat nu iaf.

Och lunchen var jättetrevlig. Vi fick vänta lite på att få beställa och vänta lite på maten men så var det sist också. De har ju mycket att göra. Men maten var otroligt god! Lyx lyx lyx.
Och mormor och jag hade jättetrevligt och pratade om resor och barn och allt möjligt. Det var kul att träffa henne på tu man hand. :)
Snart kommer mamma och hämtar mig och cykeln och då ska vi hämta lille vovven från dagis. Han blir alltid överlycklig när vi kommer och hämtar. Tror det kvittar vem det är, bara det är någon han tycker om. (Duh..!)
Blir nog promenad när vi kommer hem och så blir det tjejkväll + hund. Pappa och brorsan är bortresta i jobbet nämligen, så det är bara mamma, Oliver och jag i veckan. Myspys.

Jag får öva mig på att cykla imorgon, det är för pinsamt att jag inte ska kunna cykla. Men jag blev osäker när den vinglade och då vinglade den ju mer, så jag gjorde det inte lättare för mig precis. :P
Men men, nu ska jag dra. Ha det!
Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0