VIP-morgon och Movielinebesök

Hej hopp!
Nu är jag hemma efter en dag av äventyr.
Äventyret började klockan halv sju, då jag gick upp. Himla äventyr, jag skulle tvätta håret innan vi skulle sticka till Mölndals sjukhus halv åtta. Stress stress.
Jag skulle till sjukhuset för röntgen, inget farligt alls. Fick dock vänta i en kvart :/ Jaja.
Hade med mig älsklingsAlbin som gjorde att jag inte kände mig nervös. Sedan fick han följa med in i röntgenrummet. Han fick ha på sig en väst så han inte skulle få strålning på sig men jag fick minsann ingen väst och jag låg i själva grejen!


Jag var tvungen att ligga med knäppta händer och alldeles stilla. Kände mig död :P

Sjukt :P
Det gick väl bra, var över på några minuter. Jag får väl brev om när de vill gräva och karva i mig. (Jag skämtar bort det för jag är så rädd och nervös fast det säkert kommer gå finfint)

Efter det drog vi in till stan och till MQ för VIP-morgon. Jag köpte ett par hanskar med dragkedja och en fluffig halsduk (fotar sedan).


Jag provade också en pälsmössa men den var lite knepig.

Skulle träffa Castro och fika lite senare men först skulle vi gå och byta min present som jag fick av Albins föräldrar. Eller den var bra men jag skulle byta färg. Jag hade fått en skärbräda, en bunke och ett durkslag, allt i orange men jag skulle få välja färger själv. Jag valde en lila bunke, ett grönt durkslag och en blå skärbräda. :)
Färglatt ska det vara! Alla andra grejer i köket kommer väl vara neutrala färger så lite färgklickar kan man ju ha, så blir man glad när man tar fram grejerna.
Mucho bra!

Vi såsade runt lite i stan och kikade i mysiga små butiker (Prickig Katt) och design- och inredningsbutiker (Bolagret och Designtorget). Sen mötte vi upp med Castro och fikade på Kafé Vallgatan. Jag fick förresten en present av Castro; en dansade japansk grej som sjöng på japanska. :)
Den var jätterolig men jag fattar inte alls vad den säger :P

Efter fikat så gick vi till Movieline, favoritbutiken. Jag kom hem tre filmer: Benny & Joon, Den andra systern Boleyn och Don Juan de Marco. Två filmer med Johnny Depp, inte illa!
Sedan var vi jättetrötta och åkte hem.
Och nu sitter jag här. Jag ska banne mig se på en film! Tror det blir Den andra systern Boleyn. Där är både Natalie Portman och Scarlett Johansson med. Japp japp.
Och ikväll blir det Top Gear från igår och så Superstars. Och vi ska äta marängsviss! Mums mums :)

Ha det fint, folket! I'm off.
Ciao!


Såhär ser jag ut i nya halsduken, bättre bild på den kommer sen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0