Jimmy Choo för H&M

Hej hopp!
Nu är jag vaken och piggelin och sitter här vid datorn och såsar.
Jag kom på att Jimmy Choo ska ju gästdesigna åt H&M nu i höst. Det ska bli spännande. Jag har kikat på några av bilderna och det verkar coolt.
Vissa av skorna är för höga för mig, även om de är snygga. Eller de kanske de inte är men jag vill inte köpa ett par skor (till) som jag inte kan gå i :P
Så jag hittade ett par fina ballerinor och en väska som jag kaaanske vill slå till på. Det beror ju på vad det kostar också förstås.
Den 14 november släpps grejerna fria i butikerna och på internet.
Här är skorna jag nog vill slå till på:


Man måste ju ha ett par skor från Jimmy Choo! :P

Och här är väskan:


Med nitar och annat trevligt.

Jag tänkte att det skulle vara häftigt att ha ett par skor från Jimmy men att det är fruktansvärt dyrt men eftersom han jobbar med H&M så blir det ju billigare. Så då måååste man nog slå till.
Vad tycker ni? :)
Vad vill ni köpa?

Annars sitter jag här och softar. Är glad för jag har gått ner ytterligare några kilon på någon vecka. (Kanske ett kilo men ändå! :P) Ikväll blir det fredagsmys med Albin med god mat och (förhoppningsvis) en bra film.
Imorgon blir det lite jobb igen (och idag då såklart) men sedan blir det softning på hög grad.
Albin föreslog igår att vi skulle ta med oss lite mat och en filt och picknicka i helgen. Superb idé! Vi gör nog det på lördag efter jag har slutat.
Mucho trevligt.
Jag kollade in ett par heta stövlar igår på Eurosko. Albin gillade dem inte men hur mycket av det jag köper gillar han? En bråkdel kanske :) Och vissa saker gillar han inte från början men sedan börjar han tycka att jag är snygg i dem. Man kan ju hoppas.
Här är en bild!


Den är över knät. Tofsarna på sidan kan man ta bort.

De var snygga på men jag hade jeggins (jeansleggings) och det blev lite knöligt. Skulle vilja prova med strumpbyxor eller vanliga leggings, kanske i lack. :) Får se hur det blir.
Men nu ska jag sminka mig och kanske läsa lite i Elle och sedan jobba.
Ha en bra helg!
Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0