Utökning

Hej hopp, här är jag igen.

Igår var en jobbig (men rolig) dag. Vi har byggt om lite i butiken för att få bättre plats, det är lite trångt nu. Jag har börjat att fixa i nya rummet men det är en del kvar att fixa idag. Plus att julsakerna ska ut nu också. Kanske lite tidigt men inte lika tidigt som vissa butiker.
Jag var trött igår. Jag skulle sätta upp en hylla men den ville inte som jag ville så jag fick ringa snälle Albin som fick åka och hjälpa mig. He saved the day!
Jag troooor att jag är ledig imorgon och då ska vi tvätta och jag ska nog åka och hälsa på mormor. Hjälpa henne lite med allt flyttande.


På tal om ingenting...
På lördag ska Albin och jag gå på bio och se New Moon! Ville gått på fredagen men vet inte riktigt hur jag ska jobba än, så det får bli på lördagen. Ska bli så kul!!! Längtar massor och jag hoppas den är jättegrym! :)

Nu ska jag fixa håret och sedan gå till bussen i tråkvädret. Why does it always rain on me in Frölunda?
Jaja, ska inte klaga. Solen tittade fram en dag i förra veckan.
Vi har förresten bott i lägenheten i två veckor nu, eller ja, i förrgår då.
Igår "firade" vi lite genom att göra spagetti och köttfärssås och jordgubbssnören till efterrätt. Vi såg på Ullared. Väldigt konstigt program. Det blir bara pinsamt när de filmar den ensamme Morgan. Och Kjell dricker bara sprit medan hans fru shoppar.
Och fjortistjejer som ska köpa groggvirke, jaja... Jag känner mig gammal när jag tycker att de är oerhört löjliga :P
Men men. Ni får ha det, så hörs vi!
Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0