Ugly Betty

Hej hopp!
Ja, jag har varit iväg lite igen.
Den här gången har jag jobbat mest, läst Den förlorade symbolen, tvättat, "upptäckt" Ugly Betty och idag har jag umgåtts med Sissel.
Albin är på jobbet (hur härligt är det inte att kunna säga det, honung?!) och just nu sitter jag och kollar in lite bloggar. Det är mörkt ute och en halvmåde lyser ner på mig. Faktiskt lite creepy :P
Den är precis så jag ser den. Ibland är den där, ibland är den bakom molnen.

Vi hade jättetrevligt, min kära vän och jag. Vi drack julte och kikade på När Lucy Sullivan skulle gifta sig. Jag briljerade med mina typiska "det där var inte med i boken"-citat och andra kunskaper om serien. Den är inte jättebra men hej, 90-talsflashbacks är väl aldrig fel?
Vi kollade på bågra gamla foton också, jisses. Lika kul varje gång :)
Hon kommer nog hit imorgon igen för att umgås lite mer och då är nog Albin här också. Sissel och jag har planerat att vi ska ha en parmiddag :P Det är sååå vuxet och vem vill inte ha lite vuxenpoäng? Nej men en middag iaf, för det är trevligt att äta och det är trevligt att umgås.
Den blir kanske av på söndag. Jag får försöka komma på en bra meny :D

Nu ska jag nog fortsätta spana på Ugly Betty, avsnitt tre. Det är rikigt bra, jag förstår inte varför jag har missat det tidigare. :P
Ciao, chicas!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0