Skeppsbruten

Albin fixade ett Sims-spel, och då var det Skeppsbruten eller Historier på en öde ö eller vad den nu kan heta (Castaway Stories på engelska).
Det var riktigt roligt faktiskt. Man har massa mål, istället för vanliga Sims då man kan göra vad man vill. Det är ju visserligen också kul men jag gillar att ha några olika mål (inte önskningar).
Ska nog spela det strax.



Vaknade halv tio och hade inte ens märkt att Albin hade gått upp. Knasigt.
Drömde massa konstigheter. Det var massa släkt och annat folk där. Kommer inte riktigt ihåg vad jag drömde.. Men men. Vägde in mig på Wii Fit innan jag åt frukost och jag har gått ner igen! Tror det är bra med promenader. Hoppas det fortsätter gå neråt.

Idag är det fredag! Jag har sovmorgon och börjar inte förrän 15.00. Har planerat att städa huset innan jag går iväg men får se hur det blir med det :P Vill spela lite på datorn också. Men jag hinner nog. Ikväll har jag ingen aning om vad som händer (som vanligt). Pappa kommer hem, Oliver kanske ska åka hem till husse?
Igår hittade jag en jättestor fästing mellan Olivers små tår. Vi försökte ta bort den men han gnydde och grät och vred sig loss, han fick panik. Eric sa att Oliver tror att vi ska klippa hans klor. Vi försökte ta bort den senare istället, efter vi hade varit ute och gått och han var lite trött. Mamma skulle ta bort den med pincett, Albin skulle hålla honom och jag skulle ge Oliver godis. Han fick sån panik att han spottade ut godisen. :( Då är det något livsfarligt som händer, om Oliver spottar ut godisar. Iaf så lyckades vi att få bort den och vi överröste Oliver med komplimanger ("Du är så duktig hund, jaa det är du!" "Fina hunden!") men jag tror han inte litar på oss så mycket nu, så han gömde sig under köksbordet.
Hoppas han är gladare idag. Det var nämligen en gigantisk fästing, den hade nog suttit där ett litet tag :/ Han kanske fick den på dagis. Jaja.


Fästingen på ett hushållspapper.

Imorgon blir det jobb och sedan in till stan en liten stund. På söndag ska jag träffa Toria och sedan firar nog Eric lite grann. Och bullar ville jag baka i helgen! Får se om jag orkar, brukar alltid göra för många. Lika bra att passa på när man ändå håller på, liksom :)
Nu ska jag spela Sims!
Ciao!

Kommentarer
Postat av: Sara

Hmm ja, den lilla knodden har av någon anledning kopplat kloklippning till en otroligt traumatisk upplevelse. Vi vet inte riktigt hur vi skall göra för att lösa det... Men vad bra att ni fick bort färstingen!

2009-05-29 @ 15:33:16
URL: http://bravaragazza.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0