Promenix

Nu är jag precis hemkommen från en promenad med mamma och Albin. Vi gick väl ungefär en timme.
Det är bra, jag får komma ut och röra på mig och dels få andas trevlig luft och titta på fina träd och blommor och sjöar och diverse andra saker. Och umgås såklart. Vi pratar alltid massa.
Vi slog ett litet rekord.
Jag sa att det tar en kvart hem från Lillaffären i Djupedal men mamma sa att vi kan säkert gå på 12 minuter. Så vi tittade på klockan och satte av. Lite stressigt men vi klarade det på 11 minuter. Rätt bra. Men då gick vi rätt fort också, så nu pirrar det lite i benen.

Imorgon är jag ledig och ska slappa. Tänkte yoga och träna lite med Wii Fit, slipa på CV och planera vad jag ska packa till Sthlm. Och fota mina nya gladiatorsandaler! Har ju inte gjort det än kom jag på, men nu måste jag gå och hjälpa till med maten för jag är jättehungrig! Så det får bli foton imorgon.
Det ryktas om att Albin ska vara i Sthlm från fredag till torsdag. Jättekul för honom, men jag kommer såklart sakna honom.
Han ska kolla på det som de har filmat, och det skulle jag gärna se men jag måste ju jobba.

Måste skriva en lista på vad jag ska köpa när jag åker på lördag (till Sthlm). Baddräkt/bikini (såg hiskelight snygga baddräker i Cosmopolitan. Från Ida Sjöstedt. Några söta linnen och toppar att ha i sommar och på jobbet. En sval och fin sommarklänning.
Det är nog det.
Men nu ska jag gå!
Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0