Nitade skor


Här är mina fina gladiatorsandaler med nitar!

Äntligen har jag kommit loss och fotat lite. Detta är en seg dag och jag gillar det. Hittills har jag vägt in mig (gått ner 1 kg enligt Wii Fit men det var ju innan frukost), legat och läst och spelat Marioparty 8 med Albin. Nu är Albin på väg till Vårgårda för att umgås med sin mamma, bror och systersöner.
Jag tänkte försöka vara lite effektiv idag. Jag har fotat och bloggar nu (check) och snart ska jag yoga och träna lite med Wii Fit. Sedan äta pastaälgar och titta på någon rolig film, tror jag. Sedan fixa med CVn, om jag orkar komma på något bra. Just nu lyser inte solen men om den börjar göra det, tänker jag sätta mig på altanen och mysa. Kanske spela lite Escape from Monkey Island också. Väldigt underhållande. :)
Och jag tänker inte byta om till jeans. Hela dagen ska spenderas i mjukisbyxor. Sådeså!
Hoppas inte jag blir ivägtvingad på promenad.
Hm. Här är fler bilder förresten!


Ännu en bild på fina skorna.


I måndags ordnade vi så att jag kan hänga upp några av mina väskor på krokar i garderoben. Yes! Lite dålig bild men det är lite mörkt i garderoben.


Praktiskt va? Nu får Albin en låda i nattygsbordet eftersom mina väskor får hänga här. Mycket bra.


Vi satte också upp en hylla ovanför sängen. Vi vet inte riktigt vad vi ska ha där än, så jag satte dit några små ljus så det ser lite trevligare ut.


Så ser det ut. Ni får gärna komma med idéer vad man kan ha där istället! Inga tunga saker.

Yes, det är bilderna jag har att komma med idag. Nu ska jag nog gå ner och yoga lite. Får kanske börja planera vad jag ska packa med mig till Sthlm. Linser, strumpor, bra och snygga skor... Jaja. Vi hörs.
Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0