IKEA

Ja.
Där var vi igår. Vi väntade till ungefär fem, då åkte vi. (De stängde sex)
Men vi visste ju vad vi ville ha (trodde Albin) men vi gick först upp och tittade lite för säkerhets skull. Som tur var. För grejerna såg lite skumma ut. En var i metall och så.. Vi bytte lite, och var nöjda, tyckte jag.
Hämtade grejerna och betalade. Det gick lite segt, vi tog en sån där kassa man får scanna in själv. Men allt stämde på kvittot och vi åkte hem och började bygga lite. Vi öppnade en låda med en hurts i och efter ett tag hittade jag en bräda som var trasig. Vi får helt enkelt lämna tillbaks den.
Och så började vi med den andra hurtsen. Det gick bra ett tag (jag var grym på att sätta fast handtagen!) men sedan blev det lite fel.. Och en bräda gick lite sönder. Men vi limmade och den är nog färdigtorkad idag. Får se hur det blev men det ordnar sig nog.

Vi skulle bygga lite på skrivbordet också och tog fram en ram. Då såg Albin att man kunde bygga på ett annat smartare sätt, som vi inte hade gjort. Eller tänkt att göra.
Så några andra grejer ska bytas ut idag. Några ben och en ram. Och så får vi väl byta hurtsen som var trasig (den som vi inte började bygga på).
Albin åker dit med sin mamma, som kom tillbaks från USA i lördags med Albins pappa. Vi ska träffa dem i veckan (för jag hinner ju inte ses nu, jag ska ju jobba) så får de berätta om allt kul de har gjort. (Jag är avis)
Jag vill också åka bort... Rom hade varit något. Eller London igen, för det är en så mysig stad. Och Tokyo! Igen, igen, igen!

Nu ska kika efter posten och jag hoppas verkligen att jag får någon post. Annars blir jag ledsen :( Och sedan får man gå till jobbet och slita. Eller slappa. Beror på hur mycket folk det kommer ifs...
Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0