Hundvakt

Idag är jag ledig och passar då Oliver, han är ledig från dagis idag. Hunddagiset, alltså.
Mamma var tvungen att åka hemifrån typ klockan sex, så det var jobbigt att bli väckt så tidigt. Fast Oliver verkade inte vilja gå ut ändå, så jag väntade tills åtta. Ganska skönt.
Det blåser som fasen ute :( Jag ville att det skulle vara soligt och fint på min lediga dag men nej nej. Fast jag är ledig lite på fredag också så får hoppas på att det är lite bättre då.

Jag känner mig rastlös och hungrig. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på.
Igår var trevligt hos Toria. Albin och jag slog till på en present till Sara och vi fick varsin goodiebag, med lite rosévin i, nötter, servett, sugrör och en miniplånbok. Alltid trevligt att träffa Toria! Och skönt att ha fixat presenten.
Men vad ska man äta... Jag vill gärna vänta lite tills Oliver ska äta lunch, och det är om ungefär en halvtimme. Annars blir han så ledsen om vi ska äta och inte han. :(
Då ställer han sig vid matpåsen och gråter och gnäller. Men men. Idag är han trött, han ligger och vilar sig i soffan. Vi får gå ut på en längre promenad sen ikväll när mamma kommer hem, så sover han säkert som en liten valp inatt.

Jag får gå och fundera ut vad Albin och jag ska äta.
Ha det toppen!
Ciao!

Kommentarer
Postat av: Sara

Haha gud vad jag saknar honom nu när jag läser detta! Åh, bara 1,5 vecka kvar tills jag får snusa på hans lilla huvud :D



Hälsa mor din och tacka så mycket för passning! Och tack till dig också så klart :)



Kram

2009-05-27 @ 16:01:48
URL: http://bravaragazza.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0