Diamanter är för evigt

Såg i en boktidning vi fick på jobbet att Lauren Weisberger, som har skrivit Djävulen bär prada och Alla var där, har skrivit en ny bok. På engelska har den funnits ett tag men jag orkade inte komma in i den. Den heter iaf Chasing Harry Winston. Men snart släpps den på svenska! Då heter den Diamanter är för evigt (som Bond-låten? Tåls att fundera på).
Jag har satt den på bevakning, hon skriver bra så jag vill gärna läsa den.
Har beställt Marian Keyes senaste som har kommit på svenska nu. This charming man heter den på engelska och jag såg den sist på landet men nu är den helt försvunnen därifrån. Kanske har någon lånat den... Hittar den verkligen inte och vill ändå gärna läsa den på svenska så då passar jag på att beställa!

Idag har jag jobbat. Inventerade och städade bland klistermärkena, buntade ihop kuvert och gjorde lite skyltar. Jag tyckte det blev fint, men man vet aldrig. Får se vad chefen säger på fredag, för då ska jag jobba igen.
Mamma, Oliver och jag var på promenad i Wendelsbergs skog i ungefär en timme. Oliver tyckte om alla dammarna och drack lite. I en damm tyckte han att han kunde gå på mossa som låg på vattnet men han sjönk ner lite och vi drog snabbt upp honom. Men usch, han var ju smutsig på benen! Det tyckte han inte om, så han rullade sig bland löven för att bli torr. Och grävde lite i marken och då kom det jord på benen så han blev ännu smutsigare. Så kan det vara. När han kom hem blev han lite badad. Jag tror han tyckte det var skönt. Han var väldigt duktig iaf och satt helt stilla i badkaret.
Nu myser han där nere med mamma och pappa.

Anyways... Jag fick bilder av Albin idag! Dags att lägga upp dem:


Albin och jag roar oss när Cajsa provar kläder på Åhléns.


Söta vi är va? :P


Jag ger råd till Cajsa.


Lacktajts, oh yes.


Jag provade en mini-hatt på H&M. Fin? :P

Det var nog det för tillfället. Cajsa har kanske lite bilder som jag kan få lägga upp. Vi får se. Kan nog ringa henne imorgon, fast då kanske hon är i Sthlm igen.. Jaja. Får se. :)
Nu ska jag kanske gå och umgås med min familj. Imorgon är jag ledig och får lite sovmorgon. Vi hörs!
Ciao!

Kommentarer
Postat av: Sara

Aah, Josie! Inte lägga upp så fula bilder på mig!!! Remove!

2009-05-20 @ 09:42:12
URL: http://bravaragazza.blogg.se/
Postat av: Anonym

man tackar!

2009-05-20 @ 11:40:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0