This charming man...

Nej, tänker inte på The Smiths, utan Marian Keyes bok. Den läser jag nu. Fast på svenska.
Är helt slut idag förresten.
Har fixat med olika kartonger och försökt göra fint. Typs.
Imorgon är jag ledig! Yay! Chefen tackade för att jag ställde upp idag. Riktigt trevligt att få ett tack, bara sådär. :)
Han sa också att han skulle åkt ut (till affären alltså) och gett mig "midsommarvin" men han hann inte. Får i nästa vecka. Undrar vad det blir för vin. Gillar inte rött vin, vet inte varför. Det är nog för starkt och mustigt för mig. :P
Gillar Riesling, det smakar helt okej.

Anyways. Imorgon blir det åka av till landet.
Så jäkla härligt. Hm.. Vi åker inte förrän vid fyra. Vad ska man göra tills dess? Kanske baka cupcakes.. Och umgås med Albin. Skulle vilja susa in till stan (igen) men det kanske är lite onödigt. Kan göra det nästa vecka eller så.
Har två tidningar med mode som jag kan roa mig med i bilen och på landet, för jag tänker inte ta med mig någon dator. Dels för att min dator är stationär och dels för jag vill umgås med all släkt och inte Facebook. And that's that.

Snart är det Miss Marple! Måste ses, även om det är den dåliga skådespelerskan som inte ser sneaky ut alls. Och efter det så är det So you think you can dance-premiär. Det är alltid roligast i början, se på alla nybörjare som klantar sig. Senare i programmet är det underbart att titta på hur duktiga alla blir men början är alltid roligast.
Aja, vi hörs imorgon.
Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0