Me

Volbeat - Me.

Dagens låttips :)
Det var ett tag sedan jag körde det, för jag har inte hört så mycket nya låtar utan det är mest gamla låtar på radion nu, tycker jag. Eller så är det nya men inga som jag tycker är värda att tipsas om. Men Volbeat är värda!
Albin gillade dem inte och jag tycker de liknar Creed på rösten men låten är bra.

Hopp, nu är jag tillbaka från landet. Åkte i fredags och fick lämna Albin :( Kändes väldigt surt. Visst, man måste göra egna saker också men usch, saknar honom redan och vill att han ska vara här. Fast jag tror att jag överlever. Jag menar, han var ju borta i februari till april tidigare och det fixade jag ju. Fast då kom han ner nästan varje helg om inte jag var hos honom. Men men..
Har premiärbadat idag! Det är säkert många som redan har badat mycket tidigare än mig men jag har inte haft tid eller lust. Tid för att jag jobbar och lust för tja.. Sist jag badade i havet/sjö så blev jag snuvig i flera dagar med lock för öronen så jag har inte riktigt velat vara med om det igen. Så jag "kärringbadade" bara idag. Dels för det jag nämnde alldeles nyss och dels för jag hade glasögonen. Glömde mina linser hemma och vill inte bada utan att se. Brännmaneter kan ju komma flygande! Eller simmande. Mormor brände sig på en sådan idag. Usch usch. Men det var väldigt skönt i vattnet och svalt nere vid sjön (havet alltså).
Oliver tyckte det var jätteskönt att bara stå i vattnet men han var inte jättepigg på att simma. Han tycker nog att det är lite läskigt fortfarande. Men igår, då ni...! Då åt Oliver upp en krabba!
Japp. Han är ju ett litet matvrak och äter allt han hittar. Så brorsan släppte ner en krabba på stranden så han skulle få se hur den kröp och hade sig. Oliver skällde på den och hoppade framåt och bakåt väldigt länge och ryckte till, för det var ju något väldigt konstigt med den där saken som rörde på sig och knipsade honom i läppen. Men till slut började han gnaga på den så det krasade och där försvann den krabban.
Idag fick han lite vattenmelon och då åt han skalet också. Tokhund! Väldans söt dock. :) Tog några fina bilder.


Väldigt söt liten vovve som vill bli kliad på magen. (Vem vill inte det?)


Man kan inte stå emot hans ögon.


Lite badande måste man hinna med i sommar.

Annars har vi mest tagit det lugnt. Det har varit så varmt så man har inte orkat hålla på med massa saker. Fast vissa i familjen har målat och grejat men inte jag alltså. Jag har läst eller kikat lite på TV. Brorsan och jag såg en gammal klassiker (som jag dock inte sett förut); Rumble in the Bronx med Jackie Chan. Den var himla rolig eftersom den kom från 90-talet och var dubbad. Typs. Det var säkert deras röster men de passade inte in alls och det var kul. Tyckte jag. Men brorsan hade sett den innan och var inte lika lättimpad. Men jag gillar Jackies filmer, de är alltid roliga. Och han får massa pluspoäng för han gör sina egna stunts.
Yeah yeah. Jag fick ett linne i fredags också, på posten från Asos.com. Ett linne från Ted Baker som det var rea på.


Väldigt snygg, använde det bara lite i fredags kväll men hittar väl fler tillfällen.

Det är inte klokt hur varmt det är! Det är väl 31 grader och jag sitter i bikinitopp och minishorts men svettas typ ihjäl. Vi har öppet överallt men det hjälper inte :/ Trist..
Jag kan lägga upp lite fler foton jag tog i helgen, sen får jag gå och lägga mig någonstans. Trött är jag också. :P


Jag hade en ansiktsmask idag. Choklad och något. (Jag åt inte upp den) Oliver blev rädd för mig, tror jag, jag ser ju väldans konstig ut.


Lite släkt som myser med grillning.


Fin bild på morfar och Milton.


Mormor läser.


Fin bild på moster Eva.

Vi grillade igår (skrev inte det va?). Det var så himla gott. Älskar att grilla på sommaren, speciellt med släkt och vänner. Mysigt och man tar om och har det mysigt och pratar och skrattar.
Me likey.
Nu ska jag kolla till min internetbank och sedan kanske se en trevlig film.
Ni har säkert haft en supermysig helg så hoppas det fortsätter in i nästa vecka med det!
Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0