Halvblodsprinsen

Kan tipsa om att man kan boka/köpa biljetter nu!
Albin och jag ska gå den 15:e juli, premiären. Fast vi får nog åka från landet och hit, men det gör ju inget. Man kan ju inte missa Harry Potter. :)

På tal om ingenting så har jag gått ner 1,6 kg. Iaf sedan sist jag vägde in mig på Wii Fit. Vilket var...  måndags, förra veckan. Har inte velat väga in mig för jag har trott att jag har gått upp, men så var alltså inte fallet.
Men har en stark känsla att jag kommer gå upp när vi har varit på landet, eftersom vi ska grilla imorgon och det bjuds alltid på jättegod mat. Ena dagen äter vi hos oss, andra hos mormor, tredje hos moster Eva osv.
Jag har bara 0,6 kg kvar till en målvikt. Får se till att promenera mycket på landet, helt enkelt.

Just nu ösregnar det. Tur att jag inte jobbar, det hade varit så trist. Men jag måste nog ändå ta mig ut för att köpa medicin. Snar är min astmamedicin slut och jag behöver allergitabletter. Och Albin skulle köpa magtabletter, tror jag. så vi får vallfärda till Apoteket snart. Och jag ska hänga tvätt och packa lite kläder till landet men sedan får jag göra vad jag vill. Yay! Vill nog spela något spel på datorn. Typ... Datorspel..!
See ya.
Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0