Gravidchock!

Roligt ord :)
Men det var som en chock! Stina-Lee är gravid!
Jag känner henne inte, inte alls faktiskt, men jag läser hennes blogg så gott som varje dag. Då känns det ju som man känner henne. Det är ju jättekul för henne, verkligen!
Det kom ju som en sådan chock eftersom hon ska få barn i september. Och man har inte märkt något liksom. Och det borde man gjort, för hon är smal. en när man tittar på hennes outfit-bilder så ser man.

Man blir ju själv sugen på barn när alla runt en får barn, fast för mig är det inte dags riktigt än. När vi (Albin och jag) bor i egen lägenhet och har stabil ekonomi, vem vet?
Men inte förrän dess. :P Man måste ju planera så det inte blir fel. Liksom.
Håhåjaja. En glädjens dag, alltså.

Har nästan precis kommit hem från stan förresten. Åkte in med Albin vid tio-tiden, för han skulle till sin kompis och planera bröllop och jag skulle in till stan för att spana på kavajer. På bussen mötte vi Toria, så jag följde med henne när hon köpte en födelsedagspresent till sin mamma och sedan solade vi lite tills hennes buss kom. Efter det satte jag mig på ett tomt Kafé Vallgatan och läste en bok och åt lite kladdkaka. De hade inte riktigt öppnat än, de höll på att städa. Men de sa att det var okej att jag satt där, om jag inte stördes av städandet.
Verkligen inte. När jag läser så glömmer jag tid och rum lite grann. Jag väntade tills klockan slog tolv och Zara-butiken (och alla andra butiker som inte låg i Nordstan) öppnade.
Provade en beige kavaj och en grå. I den beiga såg jag jätteliten ut. Den var skitsnygg, men tyvärr inte på mig. Attans! Har letat efter en beige kavaj superlänge och så visar det sig att jag är för liten. Aja.
Den gråa kavajen var superrolig och snygg. Samma material som en munkjacka ungefär.
Jag slog till på den! Och ett vitt linne i modell större.


Härligt snygg!


Liten ficka på vänster sida också. Lite genomskinlig.

Efter det smet jag in på Lindex för att försöka hitta en slät, snygg, vit bh. And I did!


Bra att ha under vita t-shirts. Lite fin spets på kanten.

Jag bloggade aldrig igår, trodde att jag hade gjort det men det gjorde jag tydligen inte. Igår var jag också och shoppade lite och då hade jag med mig Albin. Då köpte jag lite av varje. Ska visa:


Söta trosor från Lindex.


Ett par söta till!


Det var nämligen "Tag 3, betala för 2" and I did.


Stiletto-mascara. Jösses, vilka fransar man får! Den är bättre än Helena Rubensteins Queen Lash, tro det eller ej.


En ansiktsmask fick också följa med hem. Mmm, choklad... Hoppas inte jag råkar äta upp den när jag ska använda den.

Det var de bilderna jag tog nyss. Jag köpte två filmer också, men de kan jag fota sedan. Hade nämligen tänkt att dammsuga huset. Och tvätta lite. Det är det man ska göra på söndagar. Tror jag...
Hade tänkt att börja tre men jag skulle läsa bloggar och blogga lite själv och lägga upp bilder så jag får väl börja halv då. Och så tar det väl en timme att dammsuga. Måste damma stringhyllan i mitt rum, den är väldigt dammig. Har gjort en hylla, men det är fem to go. Suck.
Jag bloggar kanske senare.

På tal om inget så hittade jag en rolig lapp i stan!


Lite trasig, men det får gå ändå. "Var smartare än Paris fu*king Hilton"...


"Paris Hilton drev en vote or die-kampanj men glömde själv att rösta. Var smartare - gå och rösta den 7:e juni och när du ändå är igång, rösta Folkpartiet."

Jag är inte ett fan av Folkpartiet men jag tyckte det var en jäkligt roligt lapp. In you FACE, Paris!
Nu ska jag gå och dammsuga.
Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0