Fredagsmys

Nu har jag kommit hem från jobbet och är lite trött.
Det har varit segt idag för det har varit tråkigt väder och det har regnat så det har inte varit så mycket kunder ute. Vilket jag kan förstå.
Så jag har mest slappat, lyssnat på radio och pysslat lite allmänt. Och varit trevligt mot kunderna förstås!
Och planerat inköp :)

Imorgon, efter jobbet (jag slutar två), vill jag dra in till stan för att "fira" att jag har fått tillbaka skattepengar. Jag är lite konstig, jag vill fira allt möjligt. Att jag har jobbat i ett år och fortfarande trivs, att jag fått tillbaka skattepengar... :P Tokigt.
Men iaf. Jag hade tänkt att slå till på en beige kavaj.


Från Zara.

Har spanat in den men inte provat den, så jag får se hur det blir imorgon. Och Albin ska köpa en videokamera, så jag är inte ensam om att shoppa, vilket känns riktigt skönt. :) Jag tycker det är så trist om det bara är jag som spenderar pengar, då får jag dåligt samvete. Men imorgon kommer det kännas bra, speciellt när Albin spenderar massa mer än vad jag gör :P Hahaaa. Hrm.
Nu sitter jag här och väntar på att pizzan ska bli klar. Vi köpte deg och gör egen nämligen. Och Albins kompis Vikk är på besök och ska äta med oss. De ska väl jobba lite med Arvikafestivalen också, men då gör jag annat. T.ex. bloggar och suktar efter beiga kavajer. Hoppas inte jag är för kort för den... :( Vill ju gärna att den ska sitta snyggt. Hmhm. Ska kika in lite till på Gina Tricot också, såg massa snygga grejer där när jag provade (och köpte) shorts i onsdags.

Ska nog lägga mig och läsa lite nu. Håller på med Sushi för nybörjare nu, tar väl Är det någon där? efter den, så är de i någorlunda ordning.
Ha en mysig kväll, det ska jag iaf ha!
Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0