Be kind rewind

Ikväll har Albin och jag myst till det.
Vi gjorde hamburgare med pommes och det är trevligt för då kan man ha på vad man vill! :)
Och sedan såg vi på Be kind rewind med Jack Black och Mos Def och Danny Glover. (Och Mia Farrow) Den var tänkvärd och rolig! Se den! ;)



Sedan såg jag på Brudens bäste man. Romcom, ni vet. Men jag är en sucker för Patrick Dempsey, kan inte hjälpa det :P Fast han är bäst i Enchanted. Sådeså.

Nu sitter vi här och pysslar. Jag lyssnar på musik och kollar runt på bloggar och diverse och Albin spelar Sims 3. Jag är inte lika förtjust i det som jag tänkte att jag skulle vara. Vet inte riktigt varför... Det är imponerande hur mycket mer man kan göra, men jag gillade ändå 2:an. Kanske för jag är van vid det.
Kanske vänjer jag mig vid det nya, vi får se.
Imorgon blir det hårfärgning (Albin får hjälpa mig) och sedan studentmottagning. Annars vet jag inte. Kanske se en till film. Vi hyrde nämligen 3 för 99 kr i 3 dagar. Yeah. (DVD dock, inte Blu-ray) Så imorgon blir det väl Burn after reading för den hyrde vi också.
Nu funderar jag på att gå och göra mig iordning så jag kan lägga mig och läsa Cesar och hans hundar. Den är riktigt intressant faktiskt. Jag gillar hans program men det är kul att läsa istället för bara titta.
Ni får ha det!
Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0