Save me from myself

Alla borde lyssna på Elegant Machinery!
Mycket bra. Save me är mycket trevlig, jag lyssnade massor på den när jag gick i gymnasiet.

Elegant Machinery.


Jag har inte orkat skriva på ett tag.
Mått kasst. Ont i magen, de tror det är magkatarr. Jag har tabletter, Lanzo, som man ska ta ungefär en vecka. Det tar alltså några dagar innan det hjälper. Plus att en av (eventuella) biverkningar är magsmärtor.
What?
En medicin som ska hjälpa mot magont, och så kan man få magsmärtor av den? Jisses..
Jag vet inte, det är jättejobbigt. För det mesta har jag legat i sängen och läst och haft vetekudden på magen, för magvärken har inte gått över. Nu är det ganska lugnt men jag oroar mig lite..
I fredags (för en vecka sedan) tog jag en Lanzo och då kräktes jag. Jag hatar verkligen att kräkas, och det är också en av biverkningarna.. Och det kanske inte gjorde jättemycket igår eftersom jag var ledig men idag skulle jag jobba och jag var verkligen jätterädd att jag skulle spy på jobbet.
Gjorde som tur var inte det, men hade ont i magen nästan hela tiden. Illa..
Jag hoppas att det går över snart, för jag måste jobba mer nästa vecka eftersom chefen ska åka bort. Då kan jag ju inte vara sjuk. Och om jag tyckte att 4 timmar var jobbigt, hur blir det då med 7?
Jag oroar mig säkert för mycket, men det är ju ganska lätt.. Det känns inte som något hjälper. Visst, jag tar en tablett varje dag men det tar några dagar innan den tabletten börjar verka.
Jag har inte ätit jättemycket de senaste dagarna, jag vågar inte, vill inte spy. Så när jag vägde in mig igår på Wii Fit hade jag gått ner 1,5 kg sen i torsdags. Sjukt. Men idag vägde jag in mig igen och då hade jag gått upp lite. Så lite viktuppgång är nog bra.
Och då ska man gå runt och ha ont tills dess, liksom.. Det är inte kul. Det känns inte som jag kan göra alla saker som jag brukar göra.
Så jag har läst och läst och läst..

Läste ut Sophie Kinsellas senaste Mitt nya jag.

Mitt nya jag, dock på engelska. Jag har på svenska.

Jag gillar verkligen hennes böcker, de är trevliga. Fast man sitter ändå där och tänker "gör inte så, du måste ju prata med honom!" "köp inte den där kaffebryggaren, du gillar ju inte ens kaffe! Skit i om du får något extra på köpet!!" osv.
Nu läser jag Damernas detektivbyrå. Har slukat dem. De är mysiga.

Har sett en del film också.. I torsdags var det Mamma Mia!, igår var det Ocean's Eleven och idag var det SATC-filmen. Jag vill hemskt gärna se Narnia: Prins Caspian men vill gärna se den med Albin och han har inte sett första filmen, så jag tänkte att vi kunde se den först men det har inte blivit av.


Nu känns magen lite konstig igen så jag ska väl gå och lägga mig och läsa en bok. Eller se på Scrubs. Dem har vi slutkat också. Nu är vi på fjärde säsongen, tror jag bestämt.
Mamma tycker också det är roligt. Det är bra.

Scrubs.

En vecka tills Albin åker iväg.. Jag tror inte jag har fattat det riktigt än.. Kommer nog bli jobbigt, jag saknar honom om han bara umgås med sina kompisar. Som tur är har jag mamma och pappa. Och andra, såklart.
Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0