Försenade julklappar och sångsvanar

Hej igen!
Igår var det en seg dag.
Jag gick inte utanför dörren alls, bara var inomhus. Jag väntade på Sissel. Hon kom ungefär vid tre och vi bytte julklappar, lite för sent, men det gör ju ingenting. Jag fick bodylotion och handkräm och pyssel, och hon fick böcker av mig. Jag ser det som min plikt att bilda mina vänner när jag nu jobbar i bokhandel.
Ifs var det mer en rolig bok än "bildningsbok". But still!
Vi tog några mackor och bänkade oss framför Wii. Vi spelade alla spelen, det har jag faktiskt inte gjort förut. Jag vann två gånger i bowling, två i tennis och så blev det lika när vi spelade baseboll. Sissel vann en gång i tennis och en gång i golf. Men jag tyckte det var väldigt kul att boxas!
Jag blev trött i armarna men både Sissel och jag vann över våra motståndare. Vi kunde inte spela mot varandra för vi har bara en nunchuk.

Efter det såg vi en film. The Ex, unrated. Det var med Zach Braff och Amanda Peet. Albin ville inte se klart, för han tyckte de var pinsamma men den slutade ju bra. Sissel tyckte den var bra iaf. That's good.
Efter klockan sex så kom Victoria. Vi bytte också julklappar. Jag fick två parfymprover och ett fint bokmärke och en nyckelknippe grej, ett hjärta. Jag blev glad, och hon blev glad för Kaxiga tjejers guide till det perfekta partylivet. Jag har en sådan själv och tycker mycket om den.
Vi åt kärleksmakaroner (hjärtan med pil igenom) och satt och pratade. Det var trevligt.


Idag var vi på långpromenad. Vi drog på oss långkalsonger och halsdukar, vantar och mössor. Jag hade mina fluffskor. Och så gick vi genom Gunnebo, hem till mormor och morfar och fick varm choklad hos dem.
Foton kommer här!

Albin, pappa och mamma på språng.

Mycket is på Rådasjön.

Soligt men kallt.

Råda Säteri.

Albin går på is!

Albin och mamma är homies.

En fastfrusen båt.

Små fåglar.

Stora och små fåglar. En stor försöker bitas! Ser ni?

Is och sol.


Fler bilder finns på min bilddagbok, safetydance.
Nu är jag rätt trött, har sovit lite. Mamma och pappa ska iväg på innebandymatch snart, och Albin och jag får fundera ut på vad vi ska äta.
Imorgon ska vi gå på bio! Albin, mamma, pappa och jag ska gå på Australia. Det ska bli kul. Efter det kommer Eric, Sara och Oliver hit på middag.
Ledig tisdag men sedan börjar jag jobba igen. Det har ändå varit skönt att vara ledig i en vecka. Sovmorgon och allt.

Förresten så kom inte Wii i fredags. :( Men antagligen imorgon!
Och kanske mina grejer från Asos.com också. Men det får vi se.
Ha en supertrevlig söndag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0