Take me out tonight

Take me out tonight
Where there's music and there's people
And they're young and alive
Driving in your car, I never, never want to go home

---

Jag är trött.
Jag var jätteglad på jobbet men när jag skulle ta bussen upp till Djupedal för att hämta ut min fina, fina Audrey Hepburn-affisch, så gick inte vanliga Grön till Skogen, nej vi har ändrat på det och nu åker den till Nysäter. Vem fan vill till Nysäter egentligen? Så då fick jag vänta i typ 20 minuter tills 604 kom. Grön har alltid gått till Skogen, varför ska man ändra på det? Det är ju ett lyckat koncept. Fler bor väl i Skogen än i Nysäter??! Det gjorde mig lite upprörd. Och det hjälpte inte heller att det var kallt som satan också.
Hämtade affischen iaf, köpte lite nötfärs (spagetti idag!) och väntade på bussen som var seg och inte kom i tid. Till råga på allt så har Göteborg Ungdom + gått upp med 30 kronor! Och när jag skulle sätta in pengar sa dumma Sparbanken att de skulle ta 100 kronor för det. Jävla skit!
Jag var tvungen att låta dem ta en hundring, för jag skulle betala räkningar.
Ska visserligen sätta in mer pengar imorgon, men jag ska in till stan och då går jag till min bank, som är snäll och låter mig sätta in pengar gratis!

Jag vet, det är i-landsproblem. Men de är inte värre än Blondinbellas i-landsproblem. Jag snubblade över ett klipp på youtube igår, och hon har verkligen problems.

Det är så synd om Blondinbella, verkligen.

Hennes läsare förväntar sig att hon ska köpa saker varje dag? Galna människa..
Visserligen köper jag en del saker också som jag skriver om här på bloggen. Men jag köper ju för att jag behöver, eller om jag vill unna mig något. Det är inte så att jag känner mig tvingad att köpa saker bara för att visa upp här. Jag vill ju skriva om andra saker än kläder och väskor. Väskor är min stora last men jag vill nog ändå försöka klämma in något meningsfullt någon gång.
Dessutom läste jag att hon har en ny lägenhet på typ 80 kvm, och hon kan inte städa själv så hon ska anlita städhjälp.
Är hon handikappad? Hur svårt kan det vara att dammsuga? Det tar ca en timme om man är noggrann.
Hon skyller på sin pappa som inte "lät" henne städa sitt eget rum när hon var liten. Kom igen, skyll på det.. Hon är helt verklighetsbefriad. Varför inte leva i vanliga livet, där man dammsuger där man bor? Jag skulle aldrig låta någon jag inte kände städa där jag har mina grejer. Det skulle vara fruktansvärt pinsamt. Vad skulle de tänka? Att jag är så himla upptagen/lat att jag inte orkar ta en timme av min (dyrbara) tid och städa lite. Man behöver bara göra det en gång i veckan ungefär.
Jag är upprörd, som ni märker. Jag missunnar henne inte det hon har, men måste hon vara så konstig? Hon måste handla kläder och skor för 20 000 varje månad för det är vad hennes läsare förväntar sig?! Och hon kan inte lägga lite tid på att städa sin egen lägenhet?

Det går utåt för ungdomen, alltså.


Gladare nyheter!
Jag fick min jordgubbshjärteväska idag!


Från Asos.com alltså. Fler bilder i min bilddagbok.

Jag är väldigt glad och nöjd. Blev faktiskt lycklig när jag såg den, den är så fantastiskt fin!
Och jag fick min Audrey Hepburn-affisch, som jag skrev om nyss.


Lite dåligt med blixten och allt, men visst är den fin! Och stor!

Det ser lite tomt ut på min svarta vägg men nu är Audrey där iaf, får fundera ut om jag ska fixa något mer affisch. Har ett gäng jag gärna vill ha på min vägg!
Nu tror jag att jag ska gå och träna lite med Wii Fit. Eller så ska jag se en film.. Ja, det låter nästan bättre. Men kan iaf väga in mig. Det går sämre nu, btw. Uppåt, eftersom jag inte har tränat på ett jäkla tag.
Får ta tag i det. Kanske ett lunchpass imorgon? Får se vem som leder det, vilken styrka det är.. Annars vore det kul. Älskar att träna på morgonen, man är så pigg resten av dagen då.
Jag går och klappar på min fina jordgubbsväska nu.
Kisses!

Kommentarer
Postat av: Anni

Vilken söt väska. ^^ Jag har också den där affischen och jag håller med dig om Blondinbella... jag kan visst förstå att hon har svårt att ta ansvar för att hon inte fått lära sig det, men någon gång måste man ju växa upp.

2009-02-12 @ 23:26:11
URL: http://eyecandy.devote.se
Postat av: cajsa

Den väskan ville jag så himla gärna ha men ekonomin satte för en gångs skull stopp, vilket var himla synd, men imorgon ska vi ha det trevligt! =)

2009-02-13 @ 19:13:06
URL: http://cajzas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0