Nya skor och Albin åker iväg..

Nu har han åkt iväg till hufvudstaden, min lille fästman.
Just nu känns det inte så sorgligt för jag tänker på hur kul han kommer ha det där uppe, och jobba med något han verkligen tycker om. Det är så kul att han är lycklig, så då blir jag också lycklig.
Dessutom ska jag ju dit och hälsa på om tre veckor ungefär. Två och en halv. Och det ska också bli kul.
Jag saknar Albin men han har ordnat Skype åt mig, och jag har ett snyggt headset. Jag känner mig som någon i Via Direkt-reklamen men det är ju kul? Jaja, det kommer ordna sig iaf.
Det är ju inte så länge, kanske ni tycker. Två månader, vad är väl det?
Men jag och Albin har knappt varit ifrån varandra alls sedan vi blev ihop. När han åkte till Arvika var det bara en vecka men det kändes som mycket mer.
Vi är som ett två bitarspussel. Vi hör ihop. Och det är klart att det känns lite tomt just nu men det hade nog varit värre om jag hade bott själv. Nu har jag ju mamma och pappa som man kan umgås med. Och Wii Fit! :P Skämt åsido.

Jag har några projekt jag ska pyssla med medan Albin är borta. Ett är att städa ordentligt i rummet, slänga det som inte behövs längre och sådana saker. Och det andra är väl att rensa skrivbordet. Vi ska väl köpa nytt snart, för mitt är jättegammalt och trasigt. Ibland får jag flisor i fingrarna av det. Och vi har kollat på ett nytt men då finns det inte lika många och stora hurtsar som jag har nu, så jag ska rensa bort. Jag gillar verkligen att spara på saker, jag tror nog att det kan vara kul att hitta när man är vuxen. Men allt måste man ju faktiskt inte spara.
Så det ska det bli ordning på. Jag kanske blir en ny människa?


Nää.
Igår fick jag nya skor hemskickade.

Jag vet, jag vet. Men visst är de fina?

Jag blir fruktansvärt lång i dem, nästan lika lång som Albin! Han behöver inte böja sig ner för att pussa mig om jag har dem på. Hihi.
Jag tänkte faktiskt spara in lite pengar nu, så jag har lite money när jag ska till Sthlm om några veckor. Så man kan ha lite att shoppa för. Så inga fler köp!
(Utom Audrey Hepburn-affischen jag redan har köpt...)
Nu ska jag nog läsa lite till. Tredje boken av Twilight. Sedan kanske jag ska se på Wallace & Gromit - Varulvskaninens förbannelse. Den är så mysig och rolig.
Det behövs nog, för just nu kände jag hur tomt och tyst det är utan Albin här hemma.
Jag ska nog gå och göra lite nyponsoppa.

In case I don't see ya: good afternoon, good evening and good night!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0