Hide and seek

Nu är jag lite trött.
Vaknade vid nio, åt frukost och sedan tränade jag lite med Wii Fit. Free Step i en halvtimme och sedan ungefär en 15 minuters rytmboxning. Efter det vilade jag lite och sedan städade jag hela huset samt bytte mina lakan. Fixade badrummen också.
Det känns bra när jag har städat ordentligt. Det är lite renande, för min själv typ. Det låter konstigt men jag mår iaf bra när det är rent. Det är kanske inte lika konstigt, vem mår bra av smutsiga golv?
Sedan duschade jag och smorde in mig och ansiktsmask och allt, nu har jag på mig fina harlequininspirerade kjolen och ska kanske låna mammas reafynd från NK. En jättefin kavaj från Armani Jeans. Den passade mig också, which is really nice.

Nu ska jag nog äta något lunchaktigt och se på Under the Tuscan sun. Har ju inte orkar på hela veckan, fast jag vet hur glad jag blir av den. Latmask är jag allt.
Måste använda söta jordgubbsväskan idag! Och sedan är det bio. Trevligt trevligt.. Slipper sätta in pengar på banken, pappa för över åt mig istället. Lika bra, alla banker stänger ju 15 och jag orkar inte såsa omkring i stan tills bion börjar vid 18.
Måste komma ihåg att äta något innan bion.
På tal om det så tror jag att magkatarren är borta. Men det är lika bra att göra gastroskopi fast det verkar läskigt. Lika bra att vara säker.
Hugs and kisses!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0