Det är inte så långt hem..

Och än fanns det tusentals tårar kvar,
och de var dina att ge vem som helst.



Lite Kentlyssning såhär på morgonkvisten. Jag lyssnar igenom gamla gamla brända skivor. Vissa funkar inte alls, bara att slänga. Vissa har kass musik på, kastar bort dem med. Men sen finns det ju såklart några som väcker nostalgin inne i mig och de måste man ju bara spara!
Har ringt om synundersökning och då visar det sig att man bara kan titta in och undersökningen tar 5-10 minuter. Ganska smärtfritt.
Jag fyllde i blanketter igår nämligen, och man måste ha en synundersökning som är mindre än 2 månader gammal. Så den jag fixade för fem år sen gäller alltså inte nu. Too bad..
Men men, friskt mod, jag sticker dit imorgon innan jobbet. Idag orkar jag inte.


Idag är det Top Model 11, näst sista avsnittet! Sista är imorgon då. Spännande, spännade..!
Jag gillar inte Sam eller McKey så jag hoppas att Marjorie eller Analeigh vinner. Marjorie för att hon är så fruktansvärt mycket haute couture, även fast hon är så blyg så nyckelbenen skälver. Analiegh för att hon är söt och duktig när hon vill och anstränger sig. Men Sam är så komersiell.. Det funkar inte att vara en Top Model om man inte får lite haute couturejobb. Eller har jag fel? Nej, det tycker jag inte.
(Bestämda Josie is here to stay!)


Jag kan inte riktigt fatta vad jag gjorde men jag köpte en väska nu på morgonen. Dock från mitt fina saker-konto, och den kostade inte mer än 300 inklusive frakt. Och den är så fiiiin...

Söta, fina Union Jack!

No more shopping, sister!
Eller iaf, no more bags!
Fy fy.
Nu ska jag väl packa ner nyponsoppan, gå och handla lite bröd och sedan jobba.
Ha en bra dag.
Adíos!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0