Ring, klocka, ring!

Hej hopp!
Snart är det nytt år och det firar jag genom att vara hemma med den jag älskar; min Albin! <3
Vi softar och gör sånt vi tycker om; äter god mat, tittar på film och TV och myser.
Och äter lite godis :P Nu är jag mätt som en plätt.

Jag har shoppat liiiite idag. Shoppade liiite igår också. Då shoppade jag en kavaj på Zara som jag hade spanat in. Det var 200 kr rea på den, nice nice. Den är svart med lite paljetter på slaget. Myspys. Idag shoppade jag en tröja på Gina och lite trosor på Lindex. Fina trosor är viktigt tycker jag. Känner man sig fin under, då känner man oftast sig fin utåt också. :)
Idag åkte vi in till Gbg för att kika på GPs fyrverkerier. Det var kallt men det var fint och roligt att titta på. Jag gillar egentligen inte fyrverkerier eftersom de låter rätt högt och jag har rätt bra hörsel, så det är lite störigt. Men jag kanske bara är rädd, vem vet?
Jaja. Ni får bilder iaf :)


Den lilla luddiga mössan tillhör och sitter på mig!


Såhär fullt var det på bussen när vi skulle åka in till stan. Och då var klockan bara fem. Vi trängde oss med massa folk men de flesta var glada och goa göteborgare... :P

Tycker att det känns bra. Förra nyåret var visserligen roligt med folk man tyckte om men jag är inte så mycket för att klubba så detta nyåret verkar väldigt bra hittills. :)
Vi har ätit god ryggbiff med pommes och gräddsås samtidigt som vi såg på Det levande slottet, som Albin tyckte var sådär medan jag älskar den :)
Man kan inte tycka lika om allt. Men nu funderar vi på att kika på ännu ett avsnitt av Everybody hates Chris, som jag fick av Albin i julklapp. Det är riktigt roligt! :D
Det är baserat på Chris Rocks liv som barn. Och han är "berättare" också. Grym serie, you got to check it out!


Annars tycker jag att det här året har varit väldigt bra år. Vi har flyttat in i en mysig lägenhet och Albin har jobbat på ett kul ställe. Jag har gått ner i vikt och kanske fått bättre kondition på köpet? :)
Sett mycket bra filmer, läst massor av bra böcker, träffat massa fina och roliga människor. Varit på mitt första bröllop i vuxen ålder och kanske första kräftfesten (som vuxen) :P
Min astma är "kontrollerad" och jag har inte haft problem på väldigt många månader. Hooray!
Har haft lite problem med näsan men jag ska opereras i februari så det ska bli skönt att få fixat! :) (jag råkar alltid ut för massa problem med kroppen, ni vet :P)
Nästa år... Hmm, vet inte om jag har något löfte. Sa till Albin att jag kanske skulle försöka att låta bli att köpa så mycket skor. Men vi får se hur det går med det... ;)
Ska försöka att vara glad och trevlig mot alla människor som jag tycker om. Vilket blir lätt :) Men ska också försöka att vara snäll och glad mot dem jag inte känner. Vara glad för det mesta alltså, check.

Annars så hörs vi väl på andra sidan året.
See you on the flipside!
Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0