Project Runway och blå TV

Hej hopp!

Jobb, jobb, jobb nu igen, därför har det varit bloggtomt.
Men idag slutade jag lite tidigare och har lite kraft att blogga :)

I söndags var det nya säsongen av Project Runway och jag är så glad! Det är så himla roligt att kolla på och jag älskar Heidi och avgudar Tim Gunn! På tal om honom så var han med i ett Ugly Betty-avsnitt som vi såg på igår (eller om det var i förrgår). Adore :)
Men det som stör är att våran TV blir blå. Det blir mörkt, man ser typ inget. Jättestörigt. Vet inte alls vad det beror på. Spelar ingen roll om vi tittar på boxen eller via datorn, det är blått ändå. Och TV:n är inte jättegammal, bara 7 år eller så. Pappa tyckte vi kunde "starta om" den, men jag vågar inte pilla med något sånt. Jag väntar tills Albin kommer hem :P

Jag har suttit och kikat på datorn i brist på TV, det finns så mycket skit. Hollywoodfruar med mera.
Jag vet att man inte ska vara skadeglad men jag tycker ändå det är lite roligt att Paul Anka tar ut skilsmässa. Det gick ju inte så bra för Anna att tillfredställa honom och vara fin, eller hur?
Roligt för hon dissar alla svenska kvinnor men det är ändå hon som blir lämnad. Too bad for you...
Medan jag sitter och väntar på min urgullige fästman, sambo och pojkvän och när han kommer hem ska vi äta god thaimat och mysa och vara trevliga och inte skiljas, som vissa andra.
Är medveten om att inlägget blev på lite barnslig nivå, men det är ju där f.d. fru Anka hänger, så...

Fullt upp hela veckan, busy busy. Hoppas på att kunna göra pepparkakshus på söndag. Ingen idé att ens prata om lussekatter, det finns ingen tid till det. Kanske pepparkaksbak för jag har köpt en färdig deg men det är ju själva grejen att ta tid till att fixa det också. Hoppas på att vi får tid på söndag :)
Väldigt sugen på att se ännu ett avsnitt av Ugly Betty ikväll!
Kan dessutom tipsa om att ni inte ska se Year One, vi slutade titta mitt i ungefär. Jag tänkte att alla som sagt att den är dålig inte har något tålamod eller humor men den var verkligen inte bra.
Epic Movie är bättre, liksom. :)

Men nu ska jag dra mig! Läsa lite tidningar, komma ikapp med nyheter.
Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0