Julstämning!

Nu har jag äntligen julstämning! :)
Har fixat med snören på paket och kikat på Grinchen.
Är ledig idag så då får man göra sånt. Just nu håller jag på att fixa med musiken på min Nano. Har haft samma musik alltför länge och vill byta. Det är så trist när man bara bläddrar förbi typ tio stycken för att hitta en man gillar och sedan behöva bläddra förbi när den har tagit slut.
Ska prova lite ny musik och sånt.

Har tvättat också. Vi har ju jobbat massor, Albin och jag, så vi har inte haft tid att tvätta. Det är illa när tvättkorgen buktar ut och är överfull. :( Snälla mamma tvättade två färgade tvättar och idag tvättade jag en svart och en vit. Finally rena och fina kläder!
Har tänkt att tvätta alla färgade kläder som är kvar på lördag. Bokade tid från 14 till 17. Bara lite problematiskt att jag jobbar till två och det tar ungefär en timme att ta sig hem. Men kan alltid tvätta och låta det torka tills tiden tar slut och låter det hänga i badrummet och torka färdigt. Bara man får tvättat.

Funderar på att glo på Mupparnas julsaga också. Få ännu mer julfeeling.
Har köpt en fin tröja och en kjol idag. Och en kofta, men den ska jag få av mamma i julklapp så jag räknar inte den :P Kan fota senare. Iaf, kläderna är från Gina Tricot. Har inte köpt kläder på flera månader och kände att jag ville unna mig något. Har bara köpt mat för mina pengar annars och det är ju lite trist i längden. Och julklappar såklart men de är ju inte till mig.
Det var lite jobbigt att jag missade två bussar bara. Provade kläder och såg att klockan tickade fort mot bussens avgångstid och jag som skulle handla också! Handlade och självscanningen gick uselt. Den ville inte alls. Fick lite hjälp och var snabb men det hjälpte inte då jag missade bussen med två minuter.
Sucks to be me.
Fick vänta i 26 minuter. Illa. Jaja. Nu är jag hemma iaf och har mjuksbyxor och lyssnar på bra musik på Spotify och grejar med iTunes.
Albin slutar inte förrän åtta så jag ska softa tills dess, sedan får jag fixa till lite mat. Då blir han glad :)
Jobbar imorgon men bara i fyra timmar. Får hjälp av en trevlig tjej på jobbet. Känns bra, det kan bli jobbigt om det blir kö och man är ensam. Även fast vi bara har en kassa så går det lättare om man hjälpts åt.

På söndag ska jag hjälpa mormor och morfar att klä granen medan min sambo jobbar. (Han jobbar jämt den där!) Den är så himla fin! De har väldigt gamla prydnadssaker från 50-talet och dylikt. Kan lägga upp lite bilder. :)
Har säkert gjort det tidigare men det skadar aldrig att visa igen eftersom de är så fina.


Fin snögubbe.


Kottar.


Fin snökula.


Söt tekanna som tyvärr gick sönder.


Lite dålig blixt men ungefär såhär såg den ut för några år sedan. Nu har visserligen mormor och morfar flyttat, så jag får ta en ny bild i år. Men den är väldigt fint. Ska säkert hjälpa mamma och pappa med deras också. Den är också massa fin :)

Nu ska jag dra mig!
Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0