Julpyssel

Hej hopp!

Nu är det mesta klart, pepparkakshuset är klart och idag har vi pysslat med apelsiner och nejlikor så nu luktar mina fingrar jul. :)
Vill ni se bilder?
Såklart ni vill! :P


Vårt fina pepparkakshus. Jag har garnerat med rosa kristyr och satt på alla nonstops och Albin har byggt och gjort fint. Ser ni "istapparna"? :)


Den här apelsinen har jag pysslat med!

Nu kommer lite andra bilder på annat jag hittade i kameran.



Här är Albins adventskalender som han fick av mig i början av december. En legokalender! :) Han blev väldigt glad.


Den här pepparkakan fick jag av svärmor för någon vecka sedan. Fin va? :)


Igår var jag en sväng förbi Musikhjälpens lilla glasbur. Där satt Timbuktu. Jag drömde jättekonstigt om honom inatt! Skriver mer längre ner.


Här är våra fina julunderlägg.


Albin fotade denna bilden idag. Det är väldans massa snö men jag har inte fått vänta länge på bussen eller så, så det är okej med mig. Förutom att mina små fötter fryser lite...


Umgicks med kusin Cajsa igår också. Vi sprang runt på stan och kikade på julklappar. Åt också indisk lunch med min moster och morbror.


Albin tog ännu en fin bild idag.

Det var nog det.
Juste! Inatt drömde jag om att jag var med i Musikhjälpen och skulle sjunga eller något. Jag sjöng och efteråt sa Jason (Timbuktu) att han hade stått och spelat luftgitarr bredvid för att peppa mig. Och jag blev bundis med honom och Christer. Så kan det vara! :)

En tokig grej som hände igår när jag var ute och sprang på stan med kusin Cajsa: jag skulle hitta en bra bh på Åhléns och medan jag stod och provade i provrummet så rycks hela hänget bort av en kvinna som jobbade där. Jag fick typ en hjärtattack och hon drog tillbaks det fort och skämdes och sa förlåt förlåt förlåt och jag sa det är lugnt, helt okej, ingen fara fast jag var dörädd. :P
Så himla tokigt. Och läskigt! Jag trodde först det var Cajsa som busade men det var en stackars butiksanställd som trodde att det var tomt där jag stod för jag stod så långt in. Eller hur hon nu sa.
Jaja. Jag köpte en bh iaf, men inte av henne :P
Nu ska jag gå och lägga mig! Sovmorgon imorgon men ändå. Bra att lägga sig i tid.
Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0