The wedding

Jag är trött fast vi gick hem tidigt. Men så var det en händelsefylld dag också.
Let me take you back...

Till och börja med hade vi god tid på oss att fixa iordning oss, men mitt hår ville inte samarbeta så jag satte det i en hög hästsvans istället. En kvart innan vi gick (ungefär) berättade Albin att en knapp på hans skjorta satt löst, så det fixade jag men då fick vi helt plötsligt jättebråttom till bussen.
Vi skyndade oss men innan vi gick på bussen kom Albin på att han hade glömt plånboken i jackan, för vi hade ju bara finkläderna på oss. Jag hade dock med mig mitt busskort men ingen plånbok. Så vi fick gå hem och ta en annan buss, men det förstörde ju hur vi skulle komma dit. Vi fick helt enkelt göra som så att vi tog en taxi 37 km.
Yay.
Vi kom fram i god tid men 740 kr fattigare. Eller Albin blev fattigare eftersom jag hade glömt min plånbok. :/
Vi tog bilder och Albin filmade men jag gör som så att jag lägger upp alla bilder som jag tycker blev fina i ett nytt inlägg efter detta, så ni inte behöver undra. Lägger också upp dem i bilddagboken.

Vi stod och segade utanför kyrkan ett bra tag men sedan fick vi komma in och sätta oss. Jag har aldrig varit på ett bröllop i vuxet tillstånd, bara när jag var liten och var brudnäbb. Efteråt sa Sara att de hade gjort det lite amerikanskt när hennes pappa lämnade över henne men jag tyckte allt var fint.
Vi sjöng lite (jag kunde inga psalmer) och bad och det hela var över på kanske 40 minuter. Jag trodde en timme, men se där hade jag fel!
De tågade ut och gömde sig (antar jag) och vi gick ut för att vänta på dem och kasta ris. Jag kastade inte, vi hade inget med oss. Men jag fotade istället.

Sedan skulle vi gå till Jörlandagården, för vi var i Jörlanda nämligen. Där skulle det bjudas på mat och trevligheter. Brudparet kom åkandes i häst och vagn. Väldigt fint, men det gick kanske lite långsamt för de var tvungna att åka på vägen med bilar som susade förbi.
Vi minglade (jag minglade dåligt till en början, jag kände ju ingen alls) och sedan satte vi oss och Albin höll ett litet tal och vi fick kika i ett roligt häfte som Albin och en tärna hade knåpat ihop.
Det fanns vett och ettikett-regler; t.ex. om någon av brudparet lämnade bordet, fick alla rusa fram och pussa på den av brudparet som satt kvar. Det gjorde de flesta (utom jag :P) och Albin var där många gånger :)
Om brudparet satt vid bordet kunde man klinga i klasen för då var de tvugna att kyssas osv. Det var roligt!

Jag orkar inte berätta allt som hände men en tärna sjöng en sång och Albin busade och vi åt och hade det trevligt. Maten var jättegod och folket var trevliga.
Vid tio-tiden kände vi att vi ville åka hem för det skulle ändå ta så lång tid att komma hem. Vi skulle väl vara framme efter elva iaf och då känns det bra att åka i tid.
Så det gjorde vi. Vi fick skjuts av snälla brudens snälla föräldrar till Eriksdal och där tog vi Grön ända hem. Skönt att komma hem och ta av sig och lägga sig i en mjuk säng. :)

Det var en jättetrevlig dag även fast jag inte kände någon. Tjejerna var jättetrevliga och några av killarna också (pratade ju inte med alla). En bra lördag, helt enkelt.


Jag innan vi stack hemifrån.

Idag ska vi slappa och spela lite Guitar Hero. Vi ska också promenera i Wendelsbergsskogen lite senare. Men nu hade jag tänkt att gå och lägga mig igen och läsa klart min bok. Jag läser om Twilight-böckerna nämligen.
Kommer in med bilderna snart!
Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0