Promenad i regn

Hej hopp! Jag bloggade inte igår, för jag var ute på promenad. Jag jobbade hela dagen och nästan direkt efter jobbet skulle mamma, Albin och jag gå hem till mormor och morfar.
Vi gick en timme efter jag hade slutat, ungefär. Mamma sa att det skulle ta en timme om vi gick snabbt. Vi kom fram på en timme och tio minuter. Rätt bra om jag får säga det själv. Och jag har ingen träningsvärk än! :)
Jag tog täten och gick snabbt. Irriterande nog så regnade det. Mitt hår blir fluffigt i regn :P Men det var ett skönt regn, och vi blev varma när vi gick så det var okej.


Mamma och jag skyndar på. Albin tyckte mamma hade en huvudduk på sig. Jag har ingen konstig kjol på mig, det är jackan jag knöt lite tokigt för det blev för varmt. Sådeså!

Vi pratade lite med två hästar vid Gunnebo, annars tog vi inga pauser.

Hemma hos mormor och morfar fick vi svampmackor och varm choklad. Min söte kusin var där också, han var så glad. Gullungen. Mycket mysigt.
Jag ville ha lite cider efter den varma chokladen och hittade en i kylen, tog en rejäl klunk och fy satan vad äckligt! Det var inte cider, det var vin. :P Blä.
Jaja. Hittade rätt cider efter någon sekund, men det är fusk att luras sådär!

Vi kikade på SYTYCD och det var väl kul som vanligt men inte lika kul utan Janette. Idag ska två åka ut. Jag vet inte vilka jag hejjar på, så det får bli som det blir.
Jag har sovmorgon idag. Börjar 15. Ikväll blir det kanske ett besök på Nef för Maskinen spelar då.
Men nu ska jag nog äta frukost.
Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0