IKEA-panik

Hejsan!
Nu är jag hemkommen från IKEA! Det är trevligt på många olika sätt men på något sätt så lyckas vi alltid komma dit kanske en timme innan de stänger. Vi går runt i lugn och ro och tittar på hur de inrett och planerat och tänkt.
Jag går och suktar efter alla fina garderober...
Och sen så är det en halvtimme innan de stänger och sedan bara en kvart och.. Panik!


Panikbild. Jag såg inte riktigt ut så men jag kände mig nog så på insidan.

No fun at all.
Anyways. Vi kom hem med en hylla (Lack) och förvaringslådor och batterier. Och såklart älgpasta.
Hyllan ska vara ovanför sängen och ska innehålla mina böcker. Jag har helt enkelt för många. Vill jättegärna ha dem i hyllor men får inte plats, och vårt utrymme är begränsat men nu kom vi på ett sätt.
Hoppas det blir fint.
Just nu är Albin iväg med sin bror Emil till Liseberg för att kika på Carl-Einar Häckners sista varité för sommaren. Jag skulle också följt med men orkar inte. Emil är den som har körkort av oss, så vi hyrde en bil och försökte ta oss till Bäckebol. Enklare sagt än gjort, måste jag säga. Vi tog fel väg (jag är inte jättesäker på alla vägar men var säker på att vi åkte åt fel håll :P) men det ordnade upp sig efter det att Albin ringde sin pappa och kollade.
Jag fick, när vi skulle hem, berätta vilka filer han skulle ligga i och när han skulle svänga och inte svänga och allt. Fast jag inte har körtkort så har jag koll på sånt. Det kanske är ett tecken? Det kanske betyder att jag måste skaffa körkort?
Jaja. Även fast killarna tyckte jag var tjatig (jag skrek nästan för att de skulle höra vad jag sa) så kändes det bra att de litade på mig och gjorde som jag sa. :)
Yay!

Nu funderar jag på att göra lite älgpasta och sätta mig och titta på Rush Hour. Laga en jacka. Och kanske ett halsband. Och mitt armband med berlockerna (igen). Vet inte vad det är med det. Det lossnar berlocker nästan hela tiden. Har lagat det säkert fyra gånger. Jaja..
Vi hörs säkerligen.
Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0