I will survive!

Hej hopp!
Nu har jag slutat jobbet för idag, och då passar jag på att uppdatera lite.
Jag vet att ni har varit sååå oroliga för mig och mitt tandläkarbesök. Jag har det iaf.
Jag vet ju att det inte är farligt, de vet vad de gör och de gör det för mitt eget bästa så jag borde ju inte vara nervös, eller hur? Men imorse när jag skulle sminka mig så darrade fingrarna och pirrade otäckt i magen.
Jag är ju här nu, så ni vet att det gick bra. :P

Jag fick bedövning för de skulle ta bort allt. Jag hade tydligen bitit av en lagning eller så, och de kunde inte fixa till det så de fick ta bort allt och sätta dit ny. Tror jag iaf de gjorde, jag låg mest och blundade och försökte slappna av.
Jag ville inte se sprutan :P Halva tungan och halva underkäken (och örat??) var bedövat och domnade bort. Jag ska inte skriva allt de gjorde, men de borrade och hade sig.
Nu är allt fixat så jag hoppas jag slipper gå dit igen på ett tag och om jag måste, så hoppas jag att jag har fina tänder. Jag slapp betala för jag har försäkring. Score! :D
Det som var dumt var att jag skulle gå och jobba. Jag var klar vid nio och halv elva skulle jag öppna butiken och bedövningen satt kvar när jag gick till jobbet. Tandläkaren sa att det nog skulle vara borta vid elva, men icke.
Jag måste ju vara så speciell och inget som gäller andra, gäller för mig, så min bedövning försvann mellan tolv och ett. Jaja. Nu är den borta iaf.

Jag var rädd för att jag skulle sluddra och så när jag pratade med kunderna men ingen sa något och jag tror inte det märktes alls för jag försökte verkligen artikulera :P
Men det kändes som jag var full. :D
Tror jag måste gå iväg och posta några brev jag glömde. Liten promenad är bra.
Albin är ute på äventyr och lämnar in vår trådlösa hemtelefon för lagning. Den är jämt dum och är konstig, så jag hoppas de fixar till den alternativt fixar en ny.
Men jag går och postar och sen ska jag softa, men vi hörs sen! Promiiiseee! :)
Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0