First Hotel G

Hejsan!
Igår jobbade jag och direkt efter jobbet så åkte jag in till stan för att träffa Albin för vi skulle gå på en improkväll. Då får vem som helst gå upp på en scen och improvisiera fram massa saker. Det är alltid jättekul och hålls på Redbergsteatern sista fredagen varje månad. Jättekul! Gå på det om ni har möjlighet. Kika deras hemsida; www.gbgimpro.se.
Det var slut nio och när vi kom hem var jag så trött för jag hade gått upp tidigare för att klippa mig innan jag började jobba. Klippte bara topparna, så det är egentligen inte så mycket att se än. Men ändå.
Orkade iaf inte blogga igårkväll och så har jag jobbat till två.

Efter jobbet skulle Albin och jag åka in och checka in på First Hotel G i Nisseterminalen. Det är för att fira (i förskott) att vi har varit ihop i ett år, den 1:a oktober. Jättespännande och jättekul och det kommer säkert bli underbart! Eller, jag vet att det ska bli underbart för vi är ju redan här.



 
Det bästa var när jag kom in i rummet och på bordet stod en liten påse med lyxig choklad och ett fat med frukt och bär. Det fanns också ett kort där det stod "Grattis i förskott till Josefin, önskar Albin och hotellet". Så gulligt!!


Jag sitter och bloggar medan TVn står på med Top Model.
Vi skulle gått på bokmässan men jag orkade inte så vi kanske tar det imorgon. Hoppas.
Senare ska vi gå och äta middag, det blir nog indiskt.
Vi tänkte gå på bio men vi kunde inte komma överens om vilken och ganska många biljetter var slut på de filmerna vi ville se. Så vi ska se en film här på hotellet, i vårt rum, på lilla TVn.
Det lutar åt att det blir 21 med Kevin Spacey.

Bloggar nog lite imorgon, fast det kommer släkt och jag ska baka kladdkakor och dylikt. Får se hur det blir.
Nu ska vi nog gå och äta. Hoppas ni har en fantastisk helg, det kommer jag ha!
Vi hörs!

Kommentarer
Postat av: cajza

åh vad gulligt av Albin!

Ni får ha det så bra, och grattis i förskott :)

2008-09-28 @ 13:38:47
URL: http://cajzas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0