Spelet

Jag har märkt att jag alltid försöker få till lite "konstnärliga" rubriker när jag ska blogga. Helt konstigt men det är nog så jag är, så det är bara för er (och mig) att ta.
Har börjat läsa Spelet av Niel Strauss. Så konstig. Såg lite på Outsiders på Femman för ett tag sen och då var det wannabee-killar som skulle hjälpa killar (danska killar dessutom) att ragga på tjejer i Stockholm. Vad som visade sig på de klubbarna är att vi svenska tjejer tydligen är väldigt slampiga, för jag vägrar gå med på att de där killarna, som går efter de regler och dylikt som står bl.a. i boken, är duktiga. No way, mister.
Jag äter typ pocketböcker numera. Så fort jag läst ut en, börjar jag på en ny. Så, vad kan det bli? Några i veckan åtminstone. Känns det som. Köpte en ny idag, tänkte att jag ville läsa om Hilton-husets skam. Har inte kommit så långt än men det verkar ju rätt absurt.
Vem vill vara en Hilton?



Jag har fått ordning på min ekonomi nu! Förra månaden låg jag minus men nu ligger jag t.o.m lite plus. Det farliga för mig är internetshopping. Så lätt att bara klicka lite här, klicka lite där, och vips så har man köpt en topp eller en väska eller ett par skor. Har slutat med det, för man har ju ingen koll när man använder sig av fakturor som jag också gjorde. Väldigt illa. Men iaf, jag har inte köpt mycket alls sedan jag kom till insikt att jag inte ville hamna hos Lyxfällan.
Men en liten belöning får jag i juni iaf. Albin, kusin Cajsa och jag ska åka till Sthlm! Visst, det är bara för en dag men ändå. Jag har inte varit där på ett år eller så, och tycker att det är himlans kul. Cajsa vill shoppa, och jag har sparat undan lite så jag ska också se till att köpa något fint och användbart. T.ex. en fin sommarklänning.
(Om det är någon som bor i Sthlm eller vet någon fin affär, får ni jättegärna tipsa!)
Vi sover över i mormors systers lägenhet, och åker hem dagen efter.
Jag hoppas på att få träffa Robin och fika lite. :)

På söndag har Albin och jag varit ihop i 8 månader. Vi är dåliga på att komma ihåg men nu har jag skrivit upp det så nu kommer jag nog ihåg det. Jag vet inte riktigt hur man firar, så vi säger att vi firar genom att åka till Sthlm, även fast Cajsa ska med. Det ska bli jättekul, och jag är jättepeppad!
Det finns ju nästan samma saker i Göteborg men det är ju lite ovanligare, lite annorlunda, och det gillar jag.


So until next time...
Stockholm, here we come

Kommentarer
Postat av: sissel

Den boken har jag också. Har dock inte kommit så långt i den. Den va inte så ball

2008-05-30 @ 09:22:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0