Kampfisk?

Sissel och jag en plan. Vi ska köpa varsin kampfisk och tävla med dem (det sistnämda var Albins idé), satsa pengar osv. Vi får alltid sådana skumma (läs: smarta) idéer när vi umgås.
Sissel har också lyckats norpa åt sig sin döda grannes lägenhet. Go girl!

Det går himla bra på Jobbet. Det är himla kul, och jag trivs jättebra. Har fått reda på tiderna jag jobbar nu i veckor framåt, istället för bara några timmar per dag. Häromdagen sorterade jag alla ungdomsböckerna i bokstavsordning, borde ordna med alla de andra böckerna också. Jag har mer koll på varorna än innan, och kan prissätta böckerna och övertyga veliga människor men förstås inte alla. Men det räknar jag inte med heller.


Den förste april har Albin och jag varit ihop i ett halvår. Han är så himla gullig, och har köpt en ny mobil till mig, en vit Sony Ericsson S500i, fruktansvärt underbar. Den är jättekul att bara titta på.
Jag köpte en handduk åt Albin Clas Ohlson idag, och sen firade vi med middag på Amazing Thai, som jag bjöd på eftersom jag har fått en sån fin present. Vi kan inte fira den förste, för vi jobbar båda då, och Albin jobbar till halv tio så det blir inte mycket kvar på den dagen. Undrar vad vi ska göra med resten av den här kvällen, kanske se en film?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0