Ledighet

Tänkte skriva min ledighet i förra inlägget men såg att det blev alldeles för långt så jag skriver ett nytt istället.

Jag ska jobba imorgon, sen kika på fotboll med Albin och hans pojkgäng. Det blir säkert kul, bara jag får lite godis, chips, dipp och cola så är jag lugn. Eller inte. (Albin blev lite rädd när han såg fotboll med mamma och mig i tisdags och vi skrek och skrattade åt de stackars grekerna som filmade och hade sig..)

Iaf så börjar jag inte jobba förrens onsdags i nästa vecka, alltså: långhelg!
Jobbar onsdag, torsdag och lite på fredagen och sen åker Albin och jag upp till landet för att delta i diverse midsommarfestligheter. Vi åker dock hem igen på söndagen för att dels att jag jobbar på måndag och dels för att vi ska gå och se Sex and the City-filmen! Ser jättemycket fram emot det! Hoppas att Albin gör det också. Men det tror jag.

Jobbar måndagen och tisdagen och sen, den 25.e juni, är jag ledig! Yay!
Iaf i tre veckor, eller så. Den 14.e juli jobbar jag i tre veckor, heltid, och sen är jag ledig en vecka till. Sedan rullar det på förhoppningsvis, och jag vill jättegärna ha fast anställning. Det skulle vara så kul att fortsätta med det här, jag trivs verkligen och det är så kul att sköta mig själv de dagar chefen jobbar i andra butiken eller är ledig.

Nu vet ni allt om min ledighet, och nu ska jag gå och göra fredagsmysmat!
Ciao, då!

Kommentarer
Postat av: Vivianne

Har sett FILMEN, toppenkul!

2008-06-15 @ 15:57:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0