Ompyssel med inlägg

Pysslar om med förra inlägget. Det var så långt, så jag tänkte redan i torsdags fixa om det men glömde bort det och ja, jag gör det nu istället.

SJP
var på Project Runway igår. Det var bra, även om lite weird då och då. Hon är så underbar, hon verkar vara supermysig som person. Har sett gamla filmer med henne, t.ex. Footloose och Girls just wanna have fun. Där dansar hon och har sig, 80-talskläder och allt är myspys.

Snart ska jag åka till landet. Hälsa på lillvovven och mamma ska pyssla om mig, sa hon. Har inte jättemycket semester kvar. om 11 dagar ska jag jobba igen. Men det känns ändå rätt okej.
Och för en gångs skull håller jag på och följer min budget! Går jättebra, är så nöjd. Lägger dock massa pengar på småsaker; tidningar, baugetter till jobbet osv.. Men det ska nog också ordnas.
Om pappas dator funkar på landet så bloggar jag nog mer när jag kommer dit. Nu ska jag packa ner massa dvd:er och lite smått och gott. Ladda nanon med batteri. Orkar inte åka tåg och höra massa fjortisar bråka, fnittra, busa, skoja.. Så jävla tröttsamt. Kan ingen vara tyst på tåg längre? Bah.
Har inga böcker att läsa.. Läste ut Marian Keyes i förrgår och En shopaholic får en syster läste jag ut nyss. Kanske Dan Brown kan passa. Får se.

Saknar Albin massor. Idag börjar ju festivalen så han kommer väl inte ha tid att ringa eller någonting. Vill inte vara ifrån honom såhär länge igen. Hemskt. Förstår inte varför han ska stanna typ två dagar extra efter festivalen är slut. Okej, förstår det lite, men inte mycket.

In case I don't see ya...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0