Mitt jobb rules!

Yes, är faktiskt väldigt nöjd.
Ibland känner jag mig lite misslyckad när jag inte vet vilka böcker vi har, och lite generad över att behöva tala om att vi inte har något söksystem på någon dator för vi är en liten bokhandel.
Men annars är det grand, toppen!

Häromdagen, min sista jobbdag inför semestern, fick jag sluta en halvtimme för tidigt. Chefen kom dit och hade med sig lite grejer eftersom han skulle jobba dagen efter. Han sa att jag kunde räkna kassan och sedan gå hem.
"Men jag ska bara städa först.."
"Behövs inte"
"Men jag kan iaf ta bort kartongerna till återvinningen.."
"Men det gör inget, Josefin, du kan gå hem"
Om jag inte visste bättre skulle jag tro att han ville bli av med mig. Men han är bara otroligt schysst.
Mamma hade ringt och frågat om jag ville följa med och handla och att hon skulle komma in och säga till eller något men jag slutade ju tidigare så jag tänkte att hon skulle komma hem först. Men hon hade tydligen pratat med min chef och han hade sagt så mycket fint om mig så jag nästan rodnar nu i efterskott.

När mamma kom hem sa hon att han hade sagt att jag var så duktig och trevlig, att jag funkade så bra i butiken.. Frågade om han inte la på för mycket på mig men mamma sa att jag aldrig klagade och att jag tyckte det var kul. Han sa att det var bra att jag fixade att stå ensam också, för vissa kanske inte tycker det är så kul men det är helt okej för mig. Om det är lugnt och inget att göra kan jag ju läsa en bok eller så. Eller städa lite, eller pyssla med något annat.
Anyways, det var himla kul att han tycker att jag är duktig, fast jag är så ung!

Go me! :)


Pratade nyss med Albin. Han håller på och fixar och donar inför festivalen. Han ska filma och klippa och sådant, så han hade fixat något ställe där han kunde ha sin dator och allt. Mycket bra, jag gillar att han har saker att göra. Alltid kul att se slutresultatet, för han är jätteduktig. Jag önskar att jag vore så bra på något, men jag kan nöja mig med att folk tycker jag är trevlig. För det hoppas jag att folk gör!


Ni får läsa om den rafflande fortsättningen om Josies liv imorgon.
In case I don't see ya: Good afternoon, good evening and good night!

Kommentarer
Postat av: Albin Olsson

Hihihi. Du är så fin och snäll och duktig. Tänk om jag också hade ett jobb jag trivdes med...

Nu är jag visserligen på ett kul jobb. På Arvika, och sitter med min dator, precis som du skrev. Håller på att ladda upp första delen i min videoblogg.

Kul slut. In case I don't see ya: Good afternoon, good evening and good night!

2008-07-02 @ 00:12:49
URL: http://albin.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0