I feel all warm and fuzzy inside..

..like I swallowed a kitten.

Nya, mysiga tröjan från Threadless.

Häromdagen (kanske i lördags) fick jag hem två stycken trevliga tröjor från Threadless. Den andra är på en zebra, och tröjan heter Race.

Fina fina zebran!

Jag är helt slut, har precis tränat. Jag minns inte ens när jag tränade sist, så det var jobbigt idag. Det var också ett nytt pass och då blir det ju jobbigt när man inte kan allting, då anstränger man sig mycket mer.
Iaf jag.
Och så har jag ju jobbat. Fast om man jämför med julruschen så var det ingenting.
Jag hann tom sitta och läsa lite för det fanns inte tillräckligt mycket att göra. Annars har jag sorterat julkort, för de ska skickas tillbaka eller vad som nu ska hända med dem.
Lite småtråkigt men jag hade modetidningar och Svensk maffia, som är rätt spännande.

Imorgon ska jag klippa topparna innan jobbet och efter jobbet så ska Albin hjälpa mig att färga utväxten. Alltid kul att vara fin när man ska på kalas och fest.
Jag har hört rykten om att efter tolvslaget så ska vi ut på klubb. Jag är skeptisk till alla ställen som har ett (eller flera) dansgolv.
Jag dansar inte. Cool guys don't dance?
Jag är väl rädd för att göra bort mig, jag vill verkligen inte dansa sexigt och åla mig och ha mig. Det är inte min tepåse. Det kan Pussycat Dolls få göra.
Jag gillar mer när man sitter och dricker och pratar. Om idéer, minnen eller framtida planer. Sånt är skitskoj.
Men får se vad som händer, jag kanske får tillräckligt mycket i mig så jag vågar mig upp på dansgolvet. Akta er då, säger jag bara.. :)

Nu ska jag gå och lägga mig och kika på ett avsnitt av Little Britain, säsong 3.
Good byeeee!

Kommentarer
Postat av: Sara

Jag kan lova dig att dit vi ska (om vi hinner fixa biljetter) handlar det inte om att dansa sexigt, bara vara galet glad!

2008-12-30 @ 09:38:48
URL: http://bravaragazza.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0