So you think you can dance?

Tänkte blogga lite om mitt nuvarande favoritprogram; So you think you can dance.
Såg inte så mycket alls förra säsongen men säsongen innan det följde jag det till slutet och blev så underbart glad när Benji Schwimmer vann!
Han var himla rolig och dansade bäst av alla. Och i säsonger efter det har han tom fått koreografera tävlandes danser, mest west coast swing för det är det han  är grym på.

Den här säsongen verkar vara lika bra som den när Benji var med.
Jag håller på Katee, Joshua och Twink. Kommer inte ihåg några fler. Det har ju redan sändts klart i USA men vi i Sverige är ju lite sega, så vi får se nu istället.
Om jag hade vågat så hade jag velat börja dansa. Jag tycker att det är kul att dansa om jag är ensam men är inte så mycket för det när man är ute. Oroar mig nog för mycket vad andra ska tycka. Tycker dessutom det är trevligare att sitta och dricka vin tillsammans än dansa till man stupar.
Men om jag hade börjat när jag var yngre kanske jag skulle vara bra på att dansa? Quick step är nog min favvodans. Det är så snyggt, om man verkligen kan det. Broadway i SYTYCD är också himla kul.
Har inte sett så många musikaler men känner igen vissa danser från vissa musikaler.


Anyways.
Idag var det Augustifesten här i Mölnlycke. Mycket folk, många ballonger, lite häst- och ponnyridning, fiskedamm; allt möjligt. Jag är nog inte så mycket för sånt men om folk trivs med det så är det helt okej med mig.
Är trött. Lite jobbigt att gå upp tidigt på lördagar men annars är det kul. Får gå och lägga mig tidigare på fredagarna, men mamma, Albin och jag såg på film igår så det blev nog lite sent.
Vi såg Must love dogs med John Cusack. Han är så bäst.
Han är en mysperson, verkar det som. Kanske inte i verkligheten, men hey, låt mig fantisera om att han är världens snällaste.
Albin lånade Harry P 4 åt mig på bibblan och lånade också Försoning med Keira Knightley. Har velat se den jättelänge men har inte haft tid eller pengar, men ikväll så!
Efter middagen på resturang, förstås. Myspys när man kan lyxa till det lite så.

Nu ska jag lägga mig och läsa mer om Harry och Du-vet-vem.
Puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0