Christian is fierce!

Ja, jag följer Project Runway lite grann, men det är så kul!
Det är jätteroliga personer som är med (iaf den här säsongen) och de gör (nästan) alltid fina klädesplagg. Vissa skulle till och med jag våga ha på mig, dock inte alla. Heidi är också rätt rolig med sina tyska uttryck, t.ex: Jag har viftat framför er med en korv och ni har inte nappat!
Strange, but fun. Och jag bara älskar Christian! Han var så underbar, so fierce.
Hans kollektion var lite udda med alla fjädrar men väldigt fin. Och om han inte hade varit i min ålder, alltså om jag hade varit äldre, skulle jag adopterat honom på fläcken. Om han var med på et förstås. So lovely. So adorable!
Om jag ska få en son, vill jag att han ska bli precis så kaxig, mysig, duktig, bögig, cool.. Allt som Christian är!

Enough about that.
På tal om mode så börjar snart Top Model igen. Loves, loves, loves it.
Speciellt förra säsongen när Saleisha vann. Hoppas det blir lika snygga och duktiga modeller den här säsongen.


Har inte orkat ta tag i bloggen på ett tag, har jobbat och är alltid nästan helt slut när jag kommer hem. Det är så roliga personer i butiken, alla olika varandra. Det är fjortispojkar (jag såg faktiskt moppehjälmarna) som inte vågar fråga mig vart kalendrarna finns (kanske för de var killar), gamla tanter och gubbar som gärna pratar litye extra trots att det är kö bakom dem, stressade arbetande män som ska ha allt på en gång och det spelar ingen roll om det är dyrt; fram med kortet bara. Det är så roligt. Inte alltid dock, när växeln består mest av hundra- och femhundralappar och inga tjugor eller femtiolappar, speciellt inga tior, femmor eller enkronor heller. Hinner inte gå och växla för när jag tänker stänga en kortis och springa iväg kommer nya kunder. Inte så roligt när folk klagar heller.
Det är så trångt här! Tänker ni inte på era kunder alls?!
(Det är faktiskt inte jag som äger butiken, jag kan inte precis bygga ut den..)
Varför har ni bara bokomslag för tjejer? Killar kan inte ha rosa papper med hästar!
(Varför inte, är du rädd att din son ska bli bög, eller?)

Jaja, tröttsamt att bli arg på sådant, nu har jag ventilerat det lite, nu är jag lugn och glad.

Idag såg Albin och jag på Clerks. Har velat se den jättelänge, fast den har varit jättesvår att få tag i men Albin fixar såklart. Imorgon vill jag se Clerks 2 men får se hur det blir med den saken. Ska klämma in en fika också, kanske städa huset? Och om Albin har lust förstås.


Har börjat läsa om Harry Potter-böckerna nu. Började i måndags, är på den andra nu. Får nog börja med tredje imorgon. Längtar till november! Har sett trailern flera gånger, verkar bra. Hoppas den motsvarar mina förväntningar, för om den är som femman blir jag besviken.
Femman kunde varit längre, de kunde haft med mer, de kunde gjort rätt (det var Cho Changs vän som skvallrade, inte hon!) osv.
Jag är lite bitter idag. Misstänker jag. Men har fått lön, så är rätt nöjd på det hela ändå.

Nu ska jag nog kika lite på H&Ms onlineshop, det är 10 % rea imorgon. Kan nog hitta något fint man vill ha och behöver.
Auf wiedersehen! (Som Heidi säger i Project Runway)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0