You're the reason I'm leaving

Jag hatar att påbörja dagen (min lediga dag!) med att bli väckt av telefonförsäljare. Varför ringer folk mitt på dagen, anyway? Förstår de inte att andra folk har jobb, så klart som FAN att de inte är hemma??! Uh, segt..
Igår hade jag föreläsning och Caroline och Charlotta kom på att vi har tenta om två veckor. Två veckor! Och det är säkert över flera tusen sidor.. >.< Jag som ligger efter med att bara läsa det vi ska ha före föreläsningarna, att jag ska hinna försöka läsa igenom allt två gånger, helt sjukt. Jag har läst så mycket om finlandssvenska på senaste, så jag håller på att spy. (Inte på folk som pratar finlandssvenska, men folk som tycker det är intressant att berätta hur det kom till på minst 20 sidor) Ibland tror jag folk bara skriver för att skriva (de blir betalade för ord) för ibland finns det inget relevant alls i det de skriver.

Anyways.. Igår fick jag tag på Art (en konst i sig?). Så vi ska fika idag efter han har haft en arbetsintervju. Himla trevligt. ^^ Och igår lekte jag lite med Sissel och Sara. Vi såg lite på Sårskorpor (TACK snälla Albin för filmen!), och sen tittade vi på Idol och dissade folk. Vi såg "Sex med Viktor" också, men jag var inte så koncentrerad.

8 dagar och sen är jag 20! Känns lite skumt.. Men jättekul att favoritkusinerna från Falun kommer ner och är här då! Annars ser man dem inte så ofta, varannan jul och på sommaren men det är ju inte så roligt.
Har haft jättesvårt att få ur mig en önskelista. Jag vet inte riktigt vad jag vill ha, jag orkar inte vara så materialistisk.

Jag skulle kunna önska mig att jag får Harry Potter and the order of the pheonix på datorn, men hur många av mina datanördskompisar läser min blogg? Och de snälla vänner som läser den, är de tillräckligt mycket nördar för att fixa ner en version som inte är kass kvalité? Mja. Man kan ju iaf önska. :)

Bra ordspråk på Jerry Springer igår: Svinhugg går igen! (What goes around, comes around)

Kommentarer
Postat av: sedel

Men grejen är den att mitt "kontor" ligger alldelles vid MC2s entrè där hon alltid står å smokar. Och så fort man kollar ut genom fönstret så står hon där.

2007-09-21 @ 07:55:50
Postat av: Emelie

Hej!
Tack så mycket! :) Allt bra? Puss

2007-09-23 @ 17:48:43
URL: http://galenpanna.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0