Harry Potter och Fenixorden

Ja, det är lite sant, jag är lite besatt av Harry and his friends men är inte lika insyltad som Sissel. Anyway, i alla vänners goda lag ska Sissel, Lorenzatti och jag gå på premiären på fredag (ofc, wouldn't miss it for the world!). Samtidigt åker min bror och Sara till Cypern. Och jag är bara lite avis.

Sen en vecka tillbaks har jag haft semester och jag har verkligen bestämt mig: jag kommer inte gå tillbaks till jobbet på förskolorna. Jag orkar inte. Och om någon nu skulle klaga kan jag säga till mitt försvar att det är alltid bra att testa olika jobb så man vet vad man inte vill göra :) Nu har jag provat i nio månader och det räcker lite nu. Förra veckan och veckan innan det så jobbade jag hos morbror Jonas igen. Det var kul, jag fick ta tag i saker ordentligt, även om det inte gick så snabbt. Men jag försökte vara kreativ och det var roligt och pengar är alltid roligt att få.

Anmälde mig idag till en grundkurs i engelska (30p) i höst i Brighton. Får se om jag kommer in, eftersom det var en väldigt sen anmälan fast det fanns platser kvar. Annars bestämmer jag att jag söker i vår om det inte går bra. Vet dock inte vad jag ska göra i höst om jag inte kommer in och inte vill gå tillbaks till förskolejobben... Lite jobbigt att gå runt och inte ha några pengar, för jag vet inte vad det finns för andra jobb som man kan få lite lätt sådär.


För övrigt så har jag sett världens sötaste usb-minnen på www.mimoco.com. Har köpt en present till Art därifrån, så om du läser detta så köp inget (om du nu vill) innan du fått nått av mig! :P

Köpte Dreamgirls, Blues Brothers och Mrs Doubtfire vid senaste besöket på Movieline. Älskar den butiken. Beställde The Birdcage idag på dvd.se. Den var slut på deras lager men hoppas att den kommer snart! Vi behöver en ny bokhylla där alla dvder kan få plats för vi har totalfyllt tre hyllplan med alla redan.. >.<
Inga festivaler för mig i sommar men funderar väldigt väldigt starkt (fortfarande) på London och jag vill åka nästa vecka. Nya Harry-boken kommer den 21.e och det kanske inte är sista boken!!! Jisses.

Citat från min söta kusin Cajsa:
"*löser korsord* Får man av fårmjölk?.. Kan det bli getost??!"
<3

Nu ska jag köpa lite låtar på iTunes med mina colakorkar. Ciao

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0