We all wear dresses and that's were babies come from

Idag har jag lyssnat massor på Tripods liveskiva Fegh Maha. Underbara killar från Australien som har grym humor. (Och det är därifrån rubriken kommer ifrån)

I fredags hade jag otroligt kul. Albin och jag var på Redbergsteatern igen och det var improkväll fast den här gången fick publiken också vara med om de ville, och det ville Albin så han sprang upp och hade sig. Han var jätterolig och allt var bara fantastiskt kul! Det var några härliga timmar där. Lördagen spenderades mest hemma och vi såsade och gjorde inte mycket. Vi åkte till Ikea en halvtimme innan de stängde och stressköpte lite grejer (jag hade presentkort!). Fick en ny ljusslinga av mamma, så Albin har pysslat lite i mitt rum och nu står det en adventsljusstake i mitt fönster, min gamla ljusslinga i gardinstången och den nya i bokhyllan. Det blev fint och jag har fått lite julstämning. Beror nog också på att Albin lade in massa jullåtar i iTunes åt mig + massa Galenskaparna & After Shave. Vi såg väldigt mycket film i helgen; Hajen som visste för mycket, Monopol och nästan hela Leif. Bra filmer!! Väldigt bra soundtrack också. Jag gillade nog Monopol mest av allt. På lördagskvällen hade Sissel ett (försenat?) födelsedagskalas eftersom hon har fyllt 20. Klara, Julia, Emelie A, Emelie L, Toria, Yazin, Sissel (förstås), Cristopher, Jonas, Gustav, Albin och jag samlades i Sissels lilla etta och hade trevligt och gick sedan till Sticky. Trots att klockan var efter tolv var det en lång kö, lite segt men vi kom in iaf. Emelie:sarna följde dock inte med ut fast vi hade trevligt ändå.
Igår såsades det rejält också. Fast jag pluggade lite, eller ja, det var kanske att ta i men jag gjorde klart en uppgift som jag lämnade in idag. Denna veckan är lite dum för Albin jobbar natt. :/
Men vi ska på teater på torsdag på Pustervik, det längtar jag till. 123 Schtunks nya föreställning Rich man Poor man. Jag har inte sett dem innan men Albin sa att de är jättebra så får nog lita på honom.

Idag var det begravning för farfar. Det har kommit släkt (till honom) från Norrland och två av farmors kusiner bor hos oss under tiden. De pratar lite kul men de verkar snälla fast jag inte har något minne av att ha träffat dem. (De kommer förstås ihåg mig, mest som bebis, "oj, vad stor du har blivit!") Moster Eva har kommit ner med Henrik från Falun. Det var kul att träffa dem men kanske inte under sådana omständigheter. Begravningen var fin, de spelade Taube som farfar gillade och det låg ett fiskedrag och en bil på kistan, sånt som farfar gillade att pyssla med. Jag grät himla mycket (igen) och använde massa näsdukar. Efteråt åt vi lite på Stensjöhill, ett ställe i Mölndal, väldigt fint. På kvällen åt vi mer mat hos farmor. Jag är fruktansvärt mätt, har huvudvärk av gråten och helt slut. Är dödstrött efter att ha gått upp lite tidigt imorse, vaknade av mig själv innan åtta fast jag inte behövde gå upp förrens halv nio. Imorgon kommer Albin hit till mig efter han har jobbat natt, jag saknar honom himla mycket redan men klarar nog en natt. Om två veckor ska mamma, pappa, Eric, Sara, Albin och jag till Köpenhamn och julhandla lite och ha oss. Det ska nog bli kul. Jag måste försöka titta och tänka framåt nu. Det går nog bra, jag har ju Albin och Sissel och vännerna. Jag överlever. I will survive.

Kommentarer
Postat av: Charming man!

godnatt, sleep well.

2007-12-03 @ 23:10:33
URL: http://failures.blogg.se
Postat av: lovingnurse

Hej! hoppas du får en bra natt!

2007-12-03 @ 23:12:53
URL: http://lovingnurse.blogg.se
Postat av: Mrs. Sneaky

Tack för bunkarna! De va precis vad jag behövde! Nu kan jag äntligen baka kakor utan att vispa smet i en kastrull!

2007-12-04 @ 08:31:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0