Ebba von Sydow har inte alla popcorn i skålen

På grund av påtryckningar från personer i min närhet har jag censurerat detta inlägg. Det var lite mer agressivt från början men nu ser det någorlunda städat ut (och innehåller inte längre några hot. Jag har blivit from).

Jag får sånna ryck när någon pratar positivt om henne. Det bästa var när Magnus Betnér dissade henne i Stockholm Live.
I alla fall läste jag i Metro igår en liten notis om stress. "Stress som accessoar" hette den, såklart var det Ebba som hade haft fingrar med i spelet. Den är ganska kort så jag skriver hela här så får ni bedöma sedan.

Stress som accessoar
- En släng huvudvärk har blivit status, säger Ebba von Sydow. (Egentligen var det en bild på henne också men jag vill inte ha hennes fula nuna i min blogg så den skiter jag i att leta efter.)
Livsstil. Stressen bland unga ökar - men för vissa blir stressymptomen en trendig accessoar.
- Det har blivit status att prata om att du lider av en släng huvudvärk eller ont i magen och lagom stress.
Det visar vilket spännande, späckat och hektiskt liv man lever, säger Ebba von Sydow, chef för Veckorevyn.com, som igår pratade om trendiga sjukdomar i Kanal 5:s "EKG".
Matkrångel är vanligt bland unga kvinnor, noterar Ebba von Sydow. Det är laktosintolerans eller mjölkmage som får många att sitta och peta i maten.
- Det är inte så hippt att vara en avfallskvarn som äter det mesta, säger hon.

Varför låter folk henne sitta där och vräka ur sig sådana dumheter så man undrar om hon ens gick ut första klass på lågstadiet? Tveksamt om hon klarade förskolan. Jag kan hålla med om en grej, att matkrångel är vanligt bland unga kvinnor nu för tiden. Men inte är det hippt eller coolt?! Hon är ju förebild för så många unga tjejer (hur nu det gick till), kan hon inte se till att använda sig av det och få tjejer börja äta, istället för att säga att det inte är "hippt att vara en avfallskvarn"? Hon är ju inte klok någonstans. Ser hon ner på tjejer (och killar) som gillar mat? Tänk om någon verkligen börjar tänka "åh nej, jag äter ju faktiskt det mesta, är jag en dålig person? Ebba kommer haaaaata mig.."? Bara för de läse hennes dumma artikel.
Jag blir så sur när jag tänker på att hon fortfarande finns kvar på Veckorevyn. Jag läser den inte men vet iaf att de har en ny chef. BRA.

Det som hon totalt har missat är hur lite man än äter, hur många märkeskläder man än har, hur många gånger man än blonderar håret så det fräter bort hjärnan blir man ju inte lycklig av det. Om man ska tänka på vad man får äta och inte äta, hur mycket kalorier det är i saker, då blir man ju inte lycklig. Jag blir lycklig av att tänka på att jag har en underbar familj, en fantastisk pojkvän, vänner som ställer upp för mig, att jag har tak över huvudet och att jag är frisk och mår bra.

Och det kommer ALDRIG bli trendigt med sjukdomar, ditt pucko.

Kommentarer
Postat av: Mrs. Sneaky

Väl talat gammle vän, väl talat

2007-12-06 @ 09:12:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0