The Curse of Linné

I fredags var jag trött som ett as. Gick upp halv sex, började jobba halv sju. Lite störande att det inte kom några barn förrens typ sju, men jaja. Lite lam dag annars, men kul att sluta ett. Efter det drog jag in till stan och shoppade upp halva min lön (jag tjänar inte mycket alls, så softa). Ganska underhållande. Nya jeans som jag ser ut som en.. Gnu i =) (svårt att förklara men svart är ju alltid trevligt).
På kvällen skulle jag umgås med folk och så hamnade man på Övre husargatan, där Castro bor. Tänkt filmkväll men blev fyllekväll istället. Mindre trevligt för jag tänkte inte dricka alls för jag var så trött så jag säkert skulle somna. Men Lee blev full och gav mig tre smirre ice, så det nöjde jag mig med. I Castros lägenhet fanns Castro (ofc), Jon, Lee, Martin, Jakob, Sebbe, Linus, Anders och den okände Rickard från Dalarna. Om man spolar förbi många timmar som mest bestod i väldigt mycket skratt och svepningar av vodkadrinkar (okände Rickard stod för de flesta svepningarna, vilket resulterade i att han däckade, inlåst på den enda toaletten) så var det väl rätt okej. Men det blev för mycket när en dum och ihärdig kille (inga namn nämda) skulle tafsa på mig hela tiden. Om han var så sugen på tjejer kunde de väl gå ut som de sa att de skulle. Men icke, det hände upprepade ggr fast jag sa att han skulle sluta och dra åt helvete ett x antal ggr. Efter sista gången fick jag ryck och gick ut på balkongen och grät lite. Vad är det för fel på killar, som man trodde var sin kompis? Jag förstår inte.
Vid ett kände jag att jag inte orkade vara kvar. Då hade precis Anders dragit och kvar var bara Castro, Martin, Linus, okände Rickard och jag. Rickard var ju inlåst på toan och Linus spydde i vasken. Martin låg och juckade (ensam) i Castros säng och Castro gick runt och var rastlös och jag satt och tittade på. Trist, så jag fick skjuts av snäll morfar, mormor och packad moster.

Gårdagen spenderade jag med en bok, mycket trevligt.
Senare kom Sissel på besök, eftersom vi skulle in till Slottskogen och träffa hennes syster och diverse. Grillning på g, men Sissel och jag bangade ur och köpte kyckling (redan färdiggrillad) och tog med potatissallad. Egentligen var grillningen en ursäkt för att Terese (Sissels syster) skulle få para ihop sin pojkväns kompis med Sissel. Jag var lite av ett femte hjul och det är ju alltid lite trist. Folket var Terese och hennes Daniel, Jonas och Jonas (även kallad Jon), Koffe (Kristoffer?), Sissel och jag. Kycklingen såg väldig äcklig ut efter ett tag så jag fick lite kött och livnärde mig på vindruvor och lite jordgubbar istället, medans Sissel såg ut att trivas i Jons sällskap. Nu har jag slängt ut hennes kväll till allmänheten så jag pratar inte mer om det. Efter några timmar blev det svinkallt och alla skulle dra hem till Terese och Daniel men jag drog hem och missade att umgås med Toria och hennes Kalmar-snubbe. Jag la mig och läste och somnade typ elva. Stört.

Idag: innedag. Tänker inte gå ut alls, även fast jag fick erbjudande att fika (mycket trevligt dock men nejtack). Jag hade egentligen planerat att smita till Sci-Fi-mässan men hittade ingen som orkade följa med så skit samma. Ville egentligen också gå och kika i Slottskogen (pingvinerna skulle flytta in i sin nya damm, vore trevligt att se) men äsch. Sparar mig för imorgon. Valborg. Whoho. Känner mig inte alls peppad. Synd. Får dra ut på stan imorgon, eftersom jag inte orkade det idag, och kika på nån fin kjol och leggings. Kanske en skinnjacka också. Kanske skor? (hej, shopping-galen?)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0