Really?

image1

Jaha. Har alltid undrat, då vet jag. Men om män är trötta?
Kuggfråga, I guess..


Okej, snart valborg. Man borde förbereda sig. Jag har lite vin och en biljett till TrafficLight på Trädgårn och ett förfestställe. Det enda som behövs nu är fruktsoda och nya kläder. Det allra svåraste fixet, men jag får lön på fredag (annars är jag kokt) så det borde ordna sig i helgen.

För övrigt var det världens sötaste barn på en förskola idag. Hon är ifs väldigt söt annars också, men just idag så.. <3
Hon är en liten svans efter mig, följer efter mig vart jag än går, är en allmänt jättesöt liten treåring. När vi var ute gick hon och höll mig i handen tills de andra barnen på avdelningen började leka någon skum lek med henne, så jag gick runt lite på gården. Sen behövde en liten kille hjälp inne med att knäppa byxorna (jävligt svårt ska ni veta!) och så hör man något utanför dörren:
- Osefin! Osefin!
- Jaa?
- Vad gör du, Osefin?
- Hjälper Johan med byxorna bara.
- Men.. Men jag saknade dig där ute....

Jag bara smälter. Kramade om henne riktigt ordentlig (mjuka små barn!) och sen gick vi ut igen.
Sånna grejer gör min dag.
Jag har fått jobb på halvtid nu. Eller mja.. Fyra dagar i veckan, men chanser att de ändå ringer in mig på min "lediga" dag. Känns jättebra, även om det bara är tillsvidare. Om den ordinarie kommer tillbaks från sitt grav-vik så får jag ju fortsätta med att springa runt på olika ställen, men jag hoppas det dröjer.. Annars drar jag bara till London och blir au pair. Det är väl mer lyxigt att ha ett tråkigt jobb i London än i Mölnlycke, don't you agree?

Övningskörde lite nyss med båda föräldrarna. Först fick vi byta däck för mamma hade kört på någon skruv. Och extradäcket såg ut som ett cykelhjul.. Jag lovar att alla andra däck kommer mobba det däcket när de ska köra till verkstan imorgon. Iaf, det gick bra, även fast jag mest bara övade på att parkera, stanna och starta och sånt lätt, så jag kommer kunna det riktigt ordentligt sen. Får köra med lite mindre mellanrum, jag bara glömmer bort allt. Och så är det lite läskigt att ha två i bilen som säger åt mig vad jag ska göra och inte göra. Gjorde massa perfekta starter *nöjd*
Tedags!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0